la 23-09-2025 05:31 PM - editat ultima oară la 23-09-2025 05:57 PM de DanielaH
Azi am deschis receiverul și tot am mesajul pe ecran, "The satelite signal is missing", am oprit receiverul (l-am deconectat de la putere), l-am reactivat la loc, dar degeaba. De obicei se întâmplă când e timpul urât (ploaie, furtună), dar acum e vreme bună. Nu știu ce să fac
23-09-2025 06:20 PM - editat 23-09-2025 06:22 PM
Salutare!
Pot fi două cauze principale:
1. Dereglarea antenei satelit și/ sau a lnb-ului și caută în setări să vezi ce nivel au calitatea și puterea semnalului. În acest caz, dacă se constată a fi dereglată ( adică nu ai măcar 85% calitate), poți încerca un mic reglaj al antenei, foarte fin, 1-2 mm stânga sau dreapta, după care aștepți 1-2 minute să vezi semnalul din nou, până îl vezi că crește și apar ,,artiștii" pe tv;
2. Încearcă să vezi foarte bine conexiunile la mufe, cabluri, lnb etc.
Sper să reușești, iar dacă nu, poți apela la cineva specializat ( dacă ești în afara țării), iar dacă ești în țară, chiar la Orange, prin secțiunea de Chat Djingo și alegi transfer operator.
Succes!
23-09-2025 06:20 PM - editat 23-09-2025 06:22 PM
Salutare!
Pot fi două cauze principale:
1. Dereglarea antenei satelit și/ sau a lnb-ului și caută în setări să vezi ce nivel au calitatea și puterea semnalului. În acest caz, dacă se constată a fi dereglată ( adică nu ai măcar 85% calitate), poți încerca un mic reglaj al antenei, foarte fin, 1-2 mm stânga sau dreapta, după care aștepți 1-2 minute să vezi semnalul din nou, până îl vezi că crește și apar ,,artiștii" pe tv;
2. Încearcă să vezi foarte bine conexiunile la mufe, cabluri, lnb etc.
Sper să reușești, iar dacă nu, poți apela la cineva specializat ( dacă ești în afara țării), iar dacă ești în țară, chiar la Orange, prin secțiunea de Chat Djingo și alegi transfer operator.
Succes!
la 23-09-2025 06:30 PM
ok mulțumesc pt răspuns, da sunt departe de România, mai rar am avut așa probleme, de obicei deconectam mufele, de la putere, scoteam cartela, lăsăm receptorul câteva minute și își revenea. Dar am vb și cu un tehnician și mi-a spus încă de acum 6 luni k trebuie să schimb și antena (e veche și f ruginită).
Pe chat Djingo nu am reușit nimic și nici un operator nu răspunde, am pus câteva întrebări acolo încă de acum 3 ore, dar mă așteptam să nu-mi răspundă nimeni, "operatori români" 😅
23-09-2025 06:36 PM - editat 23-09-2025 06:43 PM
Poate răspund , dar cine știe când. Încearcă ce ți-am spus, am folosit mult timp și încă mai am antenă TV satelit.
Antena poate fi o problemă mare. Ia-ți una mare, de calitate, că altfel vei avea mereu probleme.
Chiar am instalat destule!
Baftă!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor