anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lansare televizoare Huawei

Miha_Z
#StarMember
Primul televizor Huawei ar putea avea rezolutie 8K si modem 5G. Ce parere aveti de acest lucru? Va deveni un competitor de temut de Samsung, LG si Sony?
1 Soluţie acceptată‚

Anonim
Neaplicabil
Notorietatea brandului în general îi vor ajuta pe cei de la Huawei să se lanseze pe piața TV-urilor dar cred că va fi destul de greu să te bați cu giganții care domină clasamentul acum. Ceilalți concurenți au experiență dar nu se știe niciodată! Să așteptăm să vedem fizic televizoarele în magazine, dacă vor fi lansate în România și mai ales prețurile. Dacă va rula Android, merită să fie luate în calcul!

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
Gigantul chinez Huawei intră în lumea televizoarelor: grupul va prezenta un model 8K cu tehnologie 5G până la sfârșitul anului, acesta urmând a fi primul de acest tip din lume, potrivit CNET.  https://www.libertatea.ro/stiri/huawei-va-lansa-un-televizor-8k-cu-tehnologie-5g-pana-la-sfarsitul-anului-2621174 Am citit și eu știrea și mi se pare foarte tare! Acum rămâne să analizăm ce ne va oferi și la ce prețuri, să comparăm și cu celelalte modele din piață care vor avea tehnologii similare, etc. Dar e ceva interesant!

teacher_
#StarMember
Părerea mea este că cei de la Huawei și-au zis (și pe buna dreptate), de ce sa își dea banii oamenii la Samsung, LG, Sony, etc, când pot sa ni-i dea noua? Astfel, cu toate gadgeturile produse de Huawei, televizoarele vor ajunge probabil niste produse high-def, la care te poți conecta cu orice. De la telefoane, la modemuri, până la aparate casnice și lista poate continua, tehnologia fiind în creștere. Rămâne de văzut dacă în țările în care telefoanele Huawei sunt interzise, vor fi acceptate televizoare Huawei. Eu nu cred că o să îmi permit in primii ani să cumpăr televizor Huawei. Poate după ce vor mai scădea preturile puțin.

Anca07
#StarMember
Huawei s-a dovedit a fi un competitor de luat in seama pentru marile companii, de ce nu ar fi si pe piata televizoarelor? Personal, daca pretul intre un TV Huawei si unul LG/Samsung este dd luat in seama, clar voi alege Huawei.

FaraUnID
Campion certificat
Este clar faptul ca baietii acestia au potential si vor sa-l exploateze la maximum. Vazusem la un moment dat si ceva laptop Huawei la un pret destul de piperat, parca peste 1000 euro si asta in conditiile in care specificatiile acelui laptop nu erau ceva de genul WOW..... me must have! Doar ca atat in cazul tehnologiei 8K, ca si in cazul tehnologiei 5G, pe moment sunt cam inutile din simplul fapt ca nu sunt disponibile maselor si pe scara larga. Nu avem posturi tv - aici ma refer la grila de programe a cablistilor din Romania - nici un post tv care sa transmita 8K. Chiar daca aveam in grila de programe 1 - 2 posturi tv in format 8K si tot nu se merita investitia.

Anonim
Neaplicabil
Notorietatea brandului în general îi vor ajuta pe cei de la Huawei să se lanseze pe piața TV-urilor dar cred că va fi destul de greu să te bați cu giganții care domină clasamentul acum. Ceilalți concurenți au experiență dar nu se știe niciodată! Să așteptăm să vedem fizic televizoarele în magazine, dacă vor fi lansate în România și mai ales prețurile. Dacă va rula Android, merită să fie luate în calcul!

Laura_cio
Senior
Deocamdată, Huawei este primul care lansează acest televizor cu rezoluție 8k și modem 5G. S-a axat in ultima perioada pe modemuri, televizoare și laptopuri. Ii asteptam si pe cei de la Samsung, care nu au anunțat aceste noutăți.

Razvan
#StarMember
Huawei e deja un brand la nivel global, pe locul 2 la vânzări de telefoane la un moment dat. E o chestiune de timp pana vor ajunge numărul 1 în lume la telefoane și poate în top 3 la TV. De când au intrat în top 3 la telefonie au scumpit produsele, preturile produselor de lansare fiind comparabile la preț cu Samsung și Apple. Un nou competitor pe piață, înseamnă o concurență mai acerbă și un câștig real pentru clientul final. Poate următorul tv, va fi chiar Huawei, după ce va fi decedat actualul LG din 2011.

Vio73
#StarMember
Eu sper să facă o figură frumoasă, oricum!

FaraUnID
Campion certificat

Huawei a anunțat oficial noul televizor, care se pare că se numește oficial Vision X65. Acesta are un panel de 120 Hz cu luminozitate de 1.000 nits, 14 difuzoare (12 tweeter-e și două sub-uri) care redau la putere de 75W și are la bază un sistem cu cip Honghu 898 proprietar care îmbunătățește imaginile folosind algoritmi AI. Platforma hardware include 6 GB RAM și 128 GB stocare.

 

Se pare că Huawei pregătește lansarea pentru săptămâna în curs în țara-mamă, unde acesta va fi disponibil în premieră. Noul model va beneficia de o diagonală de 65”, după cum sugerează și numele, va integra o cameră de tip „pop-up” (care se ascunde atunci când nu e utilizată) de 24 megapixeli și va integra și un senzor de lumină ambientală pentru ajustarea automată a luminozității și culorilor. De altfel, chipset-ul televizorului este echipat cu un procesor neural, care poate să folosească algoritmi AI pentru detectarea mișcărilor utilizatorului.

 

Smart TV X65 OLED Huawei va oferi rezoluție 4K, iar în spatele luni vor fi ascunse nu mai puțin de 14 difuzoare. La prima pornire, acestea vor activa automat un mod de calibrare, care va ajusta redarea la camera în care televizorul se află, înregistrând profilul în memorie.

 

Prețul este însă unul pe măsura specificațiilor. La 24.999 yuan, adică aproximativ 3.260 euro, acesta va concura cu modelele de top de la LG, Sony sau Samsung.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/televizoare/huawei-lanseaza-un-televizor-oled-cu-camera-pop-up-si-ai-19...

Sursa 2 - https://www.gizchina.com/2020/04/06/huawei-reveals-the-first-details-about-its-smart-tv-with-a-pop-u...

 

Parca si vad o discutie de genul:

- Tocmai mi-am adus masina din Germania.

- Super! Cat ai dat pe ea?

- 2500 euro cu tot cu imatriculare.

- Esti amator, eu mi-am schimbat TV-ul.

- Cat ai dat pe ala nou?

- 3300 euro!