anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Intrebari despre filmbox si prima sport

Miodrag91
Junior

Stimati domni, 

As avea 2 intrebari: 

1) la filmboxuri: aveti cumva in plan sa treceti toate filmboxurile pe versiunea HD ? Din ce vad eu, pare sa fie emotion pe HD daca nu ma insel, celelalte 3 nu sunt. Ar fi bine daca s-ar trece cu toate programele pe HD

2) Am facut abonamentul TV premium acum o luna de zile, ce am observat la prima sport 4 si 5, sunt de obicei mai pretentioase fata de celelalte programe? Intreb din cauza ca imi apar din cand in cand patratele la TV timp de vreo 2-3 secunde dar sunetul nu se intrerupe. Mentionez ca nu am decodor, ci cardul CI+ bagat direct in slotu din TV.  E normal la aceste 2 programe sa apara patratele din cand in cand? 

Multumesc 

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

1. Din păcate, Orange nu comunică dinainte astfel de modificări. Dacă vor apărea schimbări în grila TV sau anumite canale vor trece la versiunea HD, acestea vor fi anunțate oficial la momentul respectiv.

Lista de canale premium și versiunea canalelor o găsești accesand link-ul.

2. Nu, nu este normal. Dacă problema apare doar pe Prima Sport 4 și 5, iar celelalte canale se văd bine, este posibil să fie o problemă de semnal sau de transmisie. Dacă se întâmplă în continuare, cel mai bine este să contactezi serviciul de relații cu clienții Orange pentru o verificare.

Multumesc, nu stiu daca nu e cumva din cauza cablului prea lung, tehnicianu mi-a lasat mai mult cablu cand a fost sa le instaleze din cauza cablului de la TV lateral dupa cum se vede in atasament, in fine vad cum se comporta in continuare si sun la suport in caz ca persista

MihaiC99
Campion certificat

Nu cred că lungimea cablului este cauza, mai ales dacă a fost lăsat puțin mai lung. Poți verifica și conectorii și mufele sa nu fie slabiti, însă cel mai probabil e o problema de transmisie.

Acum am dat pe prima sport 5 si am prins momentu cand apar patratelele (poza in atasament) multumesc oricum, o sa vorbesc cu orange 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu o să afli detalii de genul decât când le vor comunica, lucru ce se întâmplă de obicei după ce se întâmplă la Orange.

Referitor la canalele Prima Sport 4 și 5, la mine nu este această problemă. Mă gândesc să nu fie ceva local .

1000092766.jpg

1000092765.jpg

 Încearcă să dai o rescanare, eventual mai vezi pe la mufe, cabluri și trebuie să fie bine.

Vezi să ai calitate ok la scanare, pentru că posibil să fie pe frecvențe mai sensibile.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Salut, am vb cu orange o sa vina cineva maine sa vada ce e, am scanat deja dar in zadar, semnalu pare sa fie bun dupa cum se vede in poza, vad ce se rezolva maine 

MihaiC99
Campion certificat

@Miodrag91,  au mai fost probleme de transmisie. Orange va face verificările necesare și va lua măsuri daca este cazul. Daca e vina celor de la Prima, vor face o sesizare către aceștia

Atunci este în regulă, doar ei te pot ajuta!

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.