anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Instalare servicii fixe

bogapostu
Explorator

Vineri am discutat cu un agent Orange si am acceptat sa ma abonez la pachetul Premiere

Am fost sunat apoi de la Bucuresti, am confirmat achizitia si mi s-a spus ca voifi contatactat (sau voi primi SMS) cu data cand echiăa tehnica va  putea face instalarea (la mine e simplu, am mai avut fibra de la Orange, cand am instalat Digi ei au venit cu fibra lor, asa ca am in pod fibra de la Orange deja trasa, De acolo a switvh si distribuitor pentru cablu pentru toata casa, inclusiv terasa)

Ideea e ca desi am 2 abonamente voce la Orange, numarul meu, titularul de abonament e in Vodafone, si pana acum nu am primit nici o informare cu privire la data instalarii (si la Digi mi se inchid serviciile pe 01,01,2026), eu vazusem undeva ca instalarea se face in 3 zile lucratoare (asta insemnand ca pe 24 as putea avea serviciile instalate)

Cat ati avut de asteptat (cei care au instalate serviciile fixe?

4 Răspunsuri 4

Radutuby
Cunoscător

Salutare, nu știu dacă mai este de actualitate, dar acum 7–8 ani, când am contractat serviciile fixe, au venit la instalare după aproximativ două zile. Cred că acești timpi diferă în funcție de locație și de numărul de tehnicieni disponibili în zonă.

teacher_
#StarMember

Salut!

De obicei, între 3-5 zile lucrătoare, dar nu este un termen garantat. Mai degrabă aș merge pe 7 zile lucrătoare maxim... Este posibil totuși, daca ai infrastructura, sa dureze mai puțin. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cam 2-3 zile, doar că acum este o perioadă mai aglomerată și nu se știe dacă se reușește tot așa. În fine, nu știu nici dacă este peste tot la fel, dar sper să se întâmple cât mai repede și să ai satisfacția rezolvării acestei probleme.

Succes!

MihaiC99
Campion

Salutare!

In mod normal serviciile se instalează în medie în 3 zile lucrătoare. Detalii aici.

Din păcate, pot apărea situații neprevăzute în care această perioadă se poate prelungi chiar cu câteva săptămâni, în funcție de perioada aleasă, zona in care se instalează serviciile și de numărul de cereri de conectare înregistrate/sesizări alocate echipelor tehnice, mai ales în această perioadă de sărbători.

Personal, nu am închis abonamentul vechi până nu s-au instalat serviciile de la noul furnizor.

Cel mai probabil, serviciile tale vor fi instalate la timp (întrucât nu există probleme cu infrastructura), astfel încât să te poți bucura de ele pe durata sărbătorilor.

Te așteptăm cu vesti bune. Sărbători fericite!