anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Imagine tremurată

Irinel2
Junior

Bună ziua, de două zile serviciul TV merge foarte prost, imaginea tremură foarte intens. Imposibil de urmărit un meci sau un film. Mai are cineva problema asta în Cluj-Napoca? Internetul merge bine 

18 Răspunsuri 18

Vio73
#StarMember

Salutare!

Posibil să fie probleme cu cablul, și la mine face tot așa când sunt probleme. Și internetul funcționează, de regulă!

Dacă nu-și revine, trebuie anunțați cei de la Orange că sunt probleme!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Irinel2
Junior

Am avut două zile probleme cu imagine tremurată la tv, horror. Pixeli, imagini suprapuse în reluare, dezastru. Am descoperit ca este de la cardul introdus în spatele televizorului, CI+ sau cum se numește. Dacă îl scot merg mai puține canale dar merg bine. Când îl introduc merg mai multe dar merg toate prost. Ce e de făcut? Trebuie schimbat? Am tot încercat să îl scot, să îl curăț și să îl bag la loc, degeaba, aceeași problemă 

MihaiC99
Campion certificat

Va trebui sa faci o sesizare catre Orange in acest sens.

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti 

Salutare!

Probabil că va trebui schimbat. Dar asta doar ei pot să îți spună, după ce îi contactezi prin Chat Djingo , din aplicația My Orange - Altele- Contact și Feedback- Scrie-ne sau la numărul 300/0374300300.

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.