anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Hbo eroare creare cont

Troian
Începător

IMG_6003.png

 tot îmi apare eroare asta când încerc să mă conectez din aplicație 

pe web când încerc să mă conectez îmi zice să reîncarc pagina 

prin aplicația HBO nu merge să-mi creez cont cu datele 

alte opțiuni ?

7 Răspunsuri 7

delfinas
#StarMember

Ai apasat pe "conecteaza-ne pentru ajutor"? 

HBO Max a fost achizitionat de Netflix, s-ar putea sa fie niste probleme in sistemul lor. Mai incearca mai tarziu sau maine, poate se rezolva eroarea.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Aștept aștept , nu au trecut decât 2 zile , poate până la următoarea factură o să-și revină 

Ai apasat pe "conecteaza-ne pentru ajutor"? Apare vreun suport?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Geo_3
Explorator entuziast

Salut... Am aceeași problema de 3 săptămâni nu pot sa întru în cont... Ce pot sa îți spun am încercat toate soluțiile posibile... Am vorbit și cu cei de la Orange și cu cei de la Hbo... Nu am reușit să rezolv... Cei de la Orange au spus că știu că există o problema pentru mulți utilizatorii, și incearca sa rezolve... Dar nu au dat un timp de rezolvare... Și eu aștept de mult timp sa rezolve... Știu è foarte supărător dar sper sa rezolve.... E deja exagerat de mult sa rezolve o  problema ce vizează multi clienți... Speranța moare ultima.. Sper ca ți a fost de folos răspunsul... 

DanielaH
Moderator

Salut!

În acest moment unii clienți pot întâmpina erori la activarea contului HBO Max. Colegii nostri lucrează pentru a remedia situația cât mai curând.

Mulțumim pentru înțelegere.

AlexErdodi
Începător

Aceiasi eroare, dureaza de 4 sapt , si probabil o sa mai dureze, singurul raspuns e : stim de problema si colegii noștri încearcă sa o remedieze 😂

Geo_3
Explorator entuziast

Poate secolul asta rezolva și ei🤣🤣🤦Rad ca să nu plâng...