anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Grila Orange Moldova

Nandy1973
Explorator entuziast

De ce grila Orange Moldova este peste Orange Romania?Daca la ei au intrat aceste canale ar fi trebuit sa intre si  la noi.Lamuriti-va in acest link Actualizare grilă Orange TV din 12 ianuarie 2026. Vezi ce se schimbă

1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember

Poate le vor introduce și ei, oricum grila Vodafone este tare subțire comparativ cu Orange/Digi.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Razvan
#StarMember

La ce canale te referi mai exact? Văd că la ei au intrat multe canale regionale din Romania.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Nandy1973
Explorator entuziast

Rai 3 HD,Mooz Retro și Love pe care Vdf le-a introdus deja

Razvan
#StarMember

Poate le vor introduce și ei, oricum grila Vodafone este tare subțire comparativ cu Orange/Digi.

Eu cred ca le vor introduce și ei...

Vad ca Vodafone are 162 de canale, Orange are 170 de canale, Digi are vreo 185 de canale din care aproape jumătate sunt dubluri HD/SD, deci, Digi are probabil cele mai puține canale unice dintre cei trei operatori. Eu nu as da televiziunea de la Orange pe care o am, nici macar televiziunea de la Vodafone pe televiziunea de la Digi, este cea mai slaba dintre toate din toate punctele de vedere și eu am mai luat o data teapa cu ei și cu televiziunea lor... Pana și puterea semnalului care vine pe cablu este mai mica decât la ceilalți operatori, de aici și calitatea mai slaba. Sa nu mai spun și de clasica problema nerezolvata cu lipsa stocurilor, stai luni întregi pana îți aduc un Card Ci sau un Receiver. Digi au doar internetul fix foarte bun...si cam atât... Inafara de propria mea experienta cu ei, am văzut și articole și comentarii pe forumuri în sensul asta...

BlackWolf
Maestru

Salutare!

Eu cred ca urmează sa intre și la noi canalele alea...