anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Grila diferita pe televizoare diferite

Blue12
Senior

Nu ma deranjeaza, dar e ciudat ca avand 3 televizoare, pe fiecare canalele au alta numerotatie. De exemplu, pe primul Tvr1 este pe 4, pe al doilea si pe al treilea pe 8. Romania TV este pe 101 pe al treilea, iar pe primul si al doilea este pe 100.

Sunt client ORO, fibra proprie.

Le-am dat o scanare a programelor si tot asa arata. Nu ma incurca, nu merita sa sun la 300 pentru atat, mi se pare mai degraba amuzant. Oare care e problema?

8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember

Salut @Blue12. Dacă rețin bine, TV-urile nu sunt la fel. Unul este mai ”smart”, altul este mai pe ”digital”, altul e cu STB, iar fiecare dintre ele ”gândește” în felul său. De exemplu, și la mine acasă, deși nu e Orange furnizor, pentru că am smarturi diferite, inclusiv numărul (ca total) și recepția (ca ordine) a canalelor diferă. Ciudat probabil, dar eu o consider o problemă... hardware 🙂 adică de la TV, sau STB / GPON / Receiver.... după caz.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am pățit și eu așa, dar când aveam tv pe rețeaua OROC. Da, probabil depinde de modelul de tv, pentru că altfel nu prea are cum să fie în regulă. Eu am 4 tv-ri diferite și pe fiecare îmi arată la fel, pe rețeaua proprie. Când scanezi, să selectezi acolo Orange Romania cable. Dacă nu apare în meniul tv-ului așa ceva (și la unele tv-uri nu apare), cam asta ar putea fi problema, pentru că trebuie să selectezi ,,Alt/alti opratori".

Poți încerca la scanare să vezi ce se întâmplă, măcar să fie pe toate la fel (Alt/alti operatori ) au toate tv-urile. Cel puțin așa este la mine.

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Vezi la setarile de cautare a canalelor (cele initiale). La toti operatorii am vazut ca au diferente in functie de producatorul televizorului. Pe STB stiu ca setarile sunt transmise intern (sau la prima configurare), dar la televizoarele cu CI+ trebuie puse manual de utilizator.

Blue12
Senior

Va multumesc pentru sfaturi

Sper să fie de folos, deși nu rezolvă problema. Eventual încerci o reașezare... manuală a grilei. 🙂

RafaHelper
#StarMember

Salut @Blue12

Ne poți spune ce modele de televizoare folosești?

Numai modele Made in Germany: un Selecline si doua Nei 😂

RafaHelper
#StarMember

Este normal sa fie listate diferit daca mărcile sunt diferite, am verifica pe un Horizon si Starlight si la fel, nu exista aceeași ordine. Ai posibilitatea sa pui programele in ce ordine vrei tu folosind metoda schimbare poziție sau mutare poziție din meniul televizorului.