anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Formula1 in 2020 la Look?

BVBogdan
Explorator
Buna,
Nu gasesc informatii despre ce competitii sportive vor fi transmise pe canalele Look.
Ma intereseaza in mod special Formula1, 2 si 3.
Aveti informatii?
Multumesc.
8 Răspunsuri 8

teacher_
#StarMember
Salut! De regulă, se negociază la începutului anului competițional aceste contracte de difuzare. Cred că se va difuza F1 și în 2020 pe Look. Prin ianuarie se va face anunțul probabil. In ceea ce privește F2 și F3, nu cred că sunt competiții atât de atractive încât să se încheie contracte de difuzare.

Razvan
#StarMember
Este posibil sa se transmită și anul viitor la Look și Digisport, probabil este mai economic pentru televiziuni să împartă costurile de retransmisie, așa cum au procedat și la celelalte competiții sportive.

Ascary
Campion certificat
Si din cauza preturilor tot mai mari cerute pentru transmisiuni,televiziunile nu prea se mai arunca,doar daca au cereri ferme de la operatori.

alex_sc04
Junior entuziast
Este foarte posibil sa fie difuzata Formula 1, insa mai sigur poti sa iti intrebi direct furnizorul de televiune in privinta contractelor pt anul 2020

Vio73
#StarMember
Nu avem informații, dar nu este exclus. Văd că aceste canale preiau multe competiții sportive și de aceea cred că este posibil. Vom vedea!

Ascary
Campion certificat
Totusi ar trebui sa se tina cont si de consumatorii de sport televizat.

FaraUnID
Campion certificat
Cred ca se vor astepta la colt si se vor controla reciproc la gleanze, asa cum au procedat si in anii trecuti, Telekom vs Digi si mai nou posibil si Look. Tin minte ca in anii trecuti lucrurile au fost incerte din acest punct de vedere pana aproape de startul sezonului de F1. Fiecare provider astepta sa vada ce miscare face concurenta pentru ca mai apoi sa poata lua o decizie. rRomanisme vs repectul fata de platitorul de abonament.

RstdWoo
Cunoscător
Recomand sa iti faci abonament la F1tv, este mult peste look sau digi.