anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fara canale tv

user_17689000
Începător

Bună ziua,

Începând de ieri, 19 03. 2026 nu mai găsesc niciun canal la tv. Am primit mesajul ca se fac intervenții pe zona de tv si sa facem rescanare daca apar probleme. Am făcut acest lucru, cu cardul scos, fără rezultat. Am făcut si cu cardul introdus si acelasi mesaj, ca nu gaseste niciun canal. A mai avut cineva problema asta?

Multumesc frumos!

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

La furnizor selectezi altii/altele cand dai scanarea automata completa a canalelor.

FLo1
#StarMember

Salut @user_17689000. Bănuiesc că nu ai nici un GPON sau alt echipament instalat, iar semnalul TV nu e pe fibră. Lasă cardul CI+ (nu are probleme) și rămâi cu setările așa cum erau ela înainte. De îndată ce intervenția din zonă va fi finalizată lista de canale va reveni direct în întregime, fără scanare. 

BTW: La furnizor să ai selectat ORANGE, nu alte alternative. Te așteptăm cu vești bune la revenirea semnalului.

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

delfinas
#StarMember

In ce zona ai aceste probleme? Vecinii au aceeasi situatie?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Încearcă să selectezi Alții / Altele și/ sau alte variante când dai scanare și alegi operatorul.

Trebuie să funcționeze!

Dacă nu, ia legătura cu suportul prin Chat Djingo  și cere ajutorul!

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

RafaHelper
#StarMember

Salut @user_17689000

Ai rezolvat problema sau mai ai nevoie de ajutor?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

DanielaH
Moderator

@user_17689000, s-a rezolvat problema? Te așteptăm să revii cu vești bune.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.