la 18-03-2026 09:10 PM - editat ultima oară la 19-03-2026 08:15 AM de DanielaH
buna seara ! de ieri la mine nu merge tv in sectorul 1 scrie pe ecran ca nu sunt autentificata
am dat telefon la orange dar nu stie nimeni nimic parca suntem in zona crepusculara.
baietii de la orange se trezesc numai cand trebuie sa platesti factura
a mai patit cineva asta?
la 19-03-2026 05:30 AM
Salutare!
Ai încercat în restart la router, ai verificat conexiunile?
Poate este ceva de la tine!
la 20-03-2026 01:40 AM
Salutare! Becurile de pe ont sunt verzi sau roșii?
la 20-03-2026 06:54 AM
Bună dimineața,
Din ce descrii ("nu sunt autentificată") problema este destul de probabil legată de modulul CI+ (card) nu neapărat de o avarie pe rețeaua fixă Orange.
Poți verifica câteva lucruri rapid:
Dacă mesajul persistă cardul CI și-a pierdut autorizarea și trebuie sunat la suportul Orange pentru reautorizare sau in unele cazuri poate fi cardul defect (se mai întâmplă).
O zi frumoasă să ai 🙂.
la 24-03-2026 10:09 AM
Bună ziua !
Defecțiunea nu era de la mine.
Se pare ca trebuia schimbat ceva,nu știu dar cert este ca a venit un domn,a schimbat cablurile vechi cu unele mai groase si mai noi.
Aveau amândouă televizoare receptoare (nu știu cum se numesc).
Prin ele prindeam canalele si aveam doua telecomenzi ,una aparținea tv.cealalta a receptorului.
Acum la unul a pus o cartela în spate,iar la celălalt care este mai vechi a pus tot un fel de receptor ptr .canale.Acum am luat-o înapoi.
Pana acum puteam cumpăra filme,puteam înregistra emisiuni ,filme, când nu le puteam viziona.
Cu acest mod nou nu se mai poate asa ceva.
Deci după umila mea părere nu este ceva mai bun.
Am uitat sa spun ca se întrerupe semnalul tot timpul,iar apare iar dispare.
Mulțumesc frumos ptr .răspunsurile voastre!
la 24-03-2026 10:45 AM
Bună ziua,
Dacă întâmpinați întreruperi frecvente,faceți o nouă sesizare către serviciul clienți. Întreruperile apar pe ambele televizoare? De asemenea, verificați conexiunile (mufe/conectori/splitter) pentru a vă asigura că nu sunt slăbite.
la 24-03-2026 10:49 AM
Mă gândesc, că dacă ar fi probleme de conexiune nu ar mai fi mesaje cu erori de autentificare. Apoi a spus că a schimbat și cablurile și acum are din nou întreruperi. Tind sa cred că problemele sunt de compatibilitate intre cartela și Televizor.
24-03-2026 10:55 AM - editat 24-03-2026 10:56 AM
Nu știm dacă, după intervenție, mai apare aceeași eroare sau dacă este pur și simplu o problemă de semnal. Unele echipamente au fost înlocuite. În prezent, avem două televizoare care funcționează diferit: unul cu modul CI și unul cu receiver. Verificarea se poate face rapid, iar dacă nu se identifică nicio problemă, se poate apela la serviciul clienți. De asta am intrebat daca intreruperile au loc pe ambele tv-uri?
la 24-03-2026 11:27 AM
Da așa este, trebuie clarificat dacă întreruperile apar pe ambele TV-uri asta ajută mult la diagnostic dar tot nu aș exclude complet partea de autentificare/compatibilitate CI+, pentru că:
Dacă @Menu2026 ne confirmă că pe receiver merge perfect, iar pe TV-ul cu cartelă apar probleme, atunci înclin spre o problemă CI+/compatibilitate
la 23-03-2026 09:47 AM
@Menu2026, s-a rezolvat situația?
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor