anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

TV ORANGE nu merge de ieri si nimeni nu stie nimic

Menu2026
Începător

buna seara ! de ieri la mine nu merge tv in sectorul 1  scrie pe ecran ca nu sunt autentificata

am dat telefon la orange dar nu stie nimeni nimic parca suntem in zona crepusculara.

baietii de la orange se trezesc numai cand trebuie sa platesti factura  

a mai patit cineva asta?

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai încercat în restart la router, ai verificat conexiunile?

Poate este ceva de la tine!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Razvan
#StarMember

Salutare! Becurile de pe ont sunt verzi sau roșii?

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Radutuby
#StarMember

Bună dimineața,

Din ce descrii ("nu sunt autentificată") problema este destul de probabil legată de modulul CI+ (card) nu neapărat de o avarie pe rețeaua fixă Orange.

Poți verifica câteva lucruri rapid:

• Scoate modulul CI și cardul și reintrodule din nou în slotul CI.
  • asigură-te că este corect introdus
  • Intră în meniul TV - common interface , și vezi dacă apare modulul detectat.
  • lasă tv-ul 5 - 10 min pe un canal criptat. Uneori își poate reface singur autorizarea 
  • dă o rescanare canale, uneori ajută 

Dacă mesajul persistă cardul CI și-a pierdut autorizarea și trebuie sunat la suportul Orange pentru reautorizare sau in unele cazuri poate fi cardul defect (se mai întâmplă).

O zi frumoasă să ai 🙂.

„Less noise. Better signal.”

Bună ziua !

Defecțiunea nu era de la mine.

Se pare ca trebuia schimbat ceva,nu știu dar cert este ca a venit un domn,a schimbat cablurile vechi cu unele mai groase si mai noi.

Aveau amândouă televizoare receptoare (nu știu cum se numesc).

Prin ele prindeam canalele si aveam doua telecomenzi ,una aparținea tv.cealalta a receptorului.

Acum la unul a pus o cartela în spate,iar la celălalt care este mai vechi  a pus tot un fel de receptor ptr .canale.Acum am luat-o înapoi.

Pana acum puteam cumpăra filme,puteam înregistra emisiuni ,filme, când nu le  puteam viziona.

Cu acest mod nou nu se mai poate asa ceva.

Deci după umila mea părere nu este ceva mai bun.

Am uitat sa spun ca se întrerupe semnalul tot timpul,iar apare iar dispare.

Mulțumesc frumos ptr .răspunsurile voastre!

MihaiC99
Campion certificat

Bună ziua,

Dacă întâmpinați întreruperi frecvente,faceți o nouă sesizare către serviciul clienți. Întreruperile apar pe ambele televizoare? De asemenea, verificați conexiunile (mufe/conectori/splitter) pentru a vă asigura că nu sunt slăbite.

Mă gândesc, că dacă ar fi probleme de conexiune nu ar mai fi mesaje cu erori de autentificare. Apoi a spus că a schimbat și cablurile și acum are din nou întreruperi. Tind sa cred că problemele sunt de compatibilitate intre cartela și Televizor.

MihaiC99
Campion certificat

Nu știm dacă, după intervenție, mai apare aceeași eroare sau dacă este pur și simplu o problemă de semnal. Unele echipamente au fost înlocuite. În prezent, avem două televizoare care funcționează diferit: unul cu modul CI și unul cu receiver. Verificarea se poate face rapid, iar dacă nu se identifică nicio problemă, se poate apela la serviciul clienți. De asta am intrebat daca intreruperile au loc pe ambele tv-uri?

Da așa este, trebuie clarificat dacă întreruperile apar pe ambele TV-uri  asta ajută mult la diagnostic dar tot nu aș exclude complet partea de autentificare/compatibilitate CI+, pentru că:

• mesajele de tip „nu sunt autentificat” apar de obicei când modulul sau cardul nu comunică corect cu TV-ul
  • după schimbarea echipamentelor (cabluri + tip de recepție), pot apărea astfel de situații, chiar dacă semnalul este ok.

Dacă @Menu2026 ne confirmă că pe receiver merge perfect, iar pe TV-ul cu cartelă apar probleme, atunci înclin spre o problemă CI+/compatibilitate 

DanielaH
Moderator

@Menu2026, s-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.