anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canale TV eliminate din grila

Cristi_14
Junior
Buna seara,
De ce ati scos din grila canalele de televiziune de la Discovery, TLC, Travel Chanel, Animal Planet si EUROSporturile 1 si 2?
Eu urmaresc foarte multe programe din ce ati scos din grila.
M-am mutat de la DIGI tot din acelasi motiv ca si ei eliminasera aceste posturi de la Discovery.
Va rog sa le readuce-ti cat mai repede posibil aceste canale.
Multumesc.
5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember
Salut! Canalele respective nu au fost eliminate de Orange! La Televiziunea prin cablu, Orange funcționează cu infrastructura Telekom, inclusiv cu unele canale. Telekom a reziliat contractele cu unii producători, astfel au rezultat scoaterea din grila a unor posturi. Ai detalii și în link-ul acesta https://comunitate.orange.ro/questions/2189009-discovery-urile-eurosport-out-ian-2020. Poți eventual să faci o sesizare in acest sens, iar dacă sunt mai multe persoane, vor crea o oarecare presiune si ar putea sa schimbe decizia... Important e sa reții ca nu Orange a scos acele canale din grilă... Abonații Orange sunt victime fara vina lor.

Vio73
#StarMember
Din păcate, suferim din această cauză mulți clienți, dar nu e vina Orange, ci a Telekom. Orange doar preia grila de programe de la aceștia! Poate că toate reacțiile negative pe care le primesc vor avea un ecou. Oricum, așa cum spune colegul, subiectul s-a mai discutat!

Laura_cio
Senior
Așa cum au spus colegii, au fost scoase din grila Telekom și implicit din grila Orange. Ele au fost înlocuite cu altele pe aceeași tematica. S-a dezbătut pe larg acest subiect aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2018499-intamplat-national-geografic-wild-grila-tv

Razvan
#StarMember
Acest topic se poate închide. Rog un moderator sa mute discuțiile pe topicul deschis de un alt coleg pe comunitate. https://comunitate.orange.ro/questions/2189009-discovery-urile-eurosport-out-ian-2020

DanielaH
Moderator

Pentru că acest subiect a mai fost dezbătut in Comunitate, vom închide acest topic, dar puteți continua discuțiile aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2189009-discovery-urile-eurosport-out-ian-2020. Multumim!