anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Echipament TV

Darius23
Vizitator

Salut! Mi-am facut recent un abonamet Premiere cu HBO, Netflix inclus si un dispozitiv la alegere din cele expuse de ei. Am ales un Tv Samsung de 80 de cm, insa curierul mi-a adus unul TCL, mai ieftin, care nici nu facea parte din oferta lor, pentru care am platit aceeasi suma pe care trebuia sa o platesc pentru Samsung. 
Am facut o sesizare si mi s-a zis ca voi fi sunat in maxim 3 zile lucratoare. Cele 3 zile au trecut si nu am fost contactat. 
Cum credeti ca se poate rezolva aceasta situatie?
Multumesc!

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil că te vor suna zilele următoare, dacă nu, fă o sesizare scrisă din Chat Djingo. 

Dacă vrei o părere sinceră, s-ar putea să fii uimit și de TCL, așa cum am fost eu, care am acum două bucăți și nu aș mai lua Samsung niciodată!

Sper să reușești!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Razvan
#StarMember

Salutare! Fie faci retur la comanda primită și implicit anulezi comanda inițială și negociezi o altă ofertă pe tv TCL, fie insiști la ORO să primești diferența de preț de la Samsung la TCL și posibil și scăderea lunară a valorii abonamentului contractat, dacă există diferențe. Cum a zis și Viorel ia legătura cu chat Djingo, comunică nr sesizării, dacă îl ai și vezi stadiul acesteia. Succes! 

RafaHelper
#StarMember

Salut @Darius23
Când faci o sesizare trebuie sa iți fie comunicat si numărul acesteia? Ti-a fost comunicat? Daca nu, ai cerut tu acel număr? 
Având numărul sesizării nu mai trebuie sa faci alta ci doar sa revii cu un mesaj/apel prin care sa ceri detalii despre sesizarea ta.
Momentan va trebui sa aștepți, termenul maxim de rezolvare este de 30 zile.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

php
Explorator

Păstrează TCL-ul, face mai mult decât Samsung 😉