anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Despre modificari TV

dragonu
Junior

Buna seara! As vrea sa stiu si eu exact la ce se refera firma Orange tv despre modernizare in luna sept - oct 2026? Multumesc!

8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember

Bună seara @dragonu. Te rog să revii cu detalii suplimentare: ai primit vreun mesaj / SMS în acest sens? Posibil să fie unele lucrări de modernizare a rețelei  în perioada menționată de tine, dar fără întreruperi îndelungate sau alte probleme. Dar posibil să fie necesară o rescanare a grilei după aceste intervenții programate pentrua avea grila completă a posturilor TV aferentă abonamentului tău. Te așteptăm cu vești noi. 

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Miha_Z
#StarMember

Buna. Se referea doar la TV? Sunt unele zone în care inca era fibra pe cupru ( fibra de 100) și s-au făcut sau urmează să se facă trecerea la fibra optica. Poate la acest aspect se referea, la pachetul complet de internet și tv și la faptul că-ți pot oferi o viteza mai mare la internet. 

delfinas
#StarMember

Cred ca te referi la anunturile din articole ca: https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/orange-schimba-din-nou-serviciile-tv-in-romania-unii-abonat...https://www.facebook.com/groups/960140537665821/posts/3052360671777120/ sau https://www.facebook.com/groups/960140537665821/posts/3043658432647344/

"Orange România urmează să opereze o serie de modificări în oferta de televiziune, atât în rețelele de televiziune prin cablu, cât și în platforma Orange TV Go / OTT.". 

Orange unifică și optimizează rețelele (inclusiv pentru foștii abonați OROC / Telekom fix). Până la finalul lunii septembrie și pe parcursul lunii octombrie 2026, Orange face trecerea către mai multe posturi în format HD și elimină conținutul mai puțin vizionat. In linkurile de mai sus o sa gasesti lista posturilor modificate.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil este ceva local, care se referă la unificarea grilelor TV între fostul Oroc și Orange. Eu nu am primit un astfel de mesaj, dar am servicii de la Orange, rețea proprie. Știu că au avut loc unele schimbări în grilă, dar astea au loc mai mereu când introduc sau scot anumite canale, optimizând astfel grila de programe tv.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare @dragonu !

Singura modalitate de a obține un răspuns clar este să contactezi Orange și să întrebi direct.

Din informațiile apărute în presă, astfel de lucrări au avut loc și în luna martie, în anumite zone, și au legătură cu unificarea grilei ORO/OROC. Acum, în septembrie–octombrie, se efectuează modificări în zonele rămase. În Cluj, acestea sunt programate pentru 13 octombrie. Probabil vor fi modificate anumite frecvente pentru unele canale și va fi nevoie de o rescanare.

Poți întreba alți utilizatori care au trecut prin acest proces accesand link-ul de mai jos.

https://forum.softpedia.com/topic/1031167-orange-communications-ex-telekom-tv-cablu-digital-nou-3009... 

RafaHelper
#StarMember

Salut @dragonu, 

Nu stiu nici eu despre ce poate fi vorba, daca ai nevoie de ajutor va trebui sa oferi mai multe detalii. Te asteptam sa revii cu o captura de ecran, cu mesajul sau cu alte dovezi care sa arate nedumeririle tale. Multumim!

Cristi-S
Junior entuziast

Am primit și eu acel SMS pe 28 august. Se referă la faptul că vei fi trecut de pe fosta rețea Telekom pe rețeaua Orange și va trebui să rescanezi programele în ziua respectivă pt. că sunt alte frecvențe și vei rămâne fără semnal. Dacă ai Alfa Omega TV în SD și canalele Antena dublate la final de grilă înseamnă că ești încă pe fostul Telekom și a venit rândul zonei tale la migrat pe rețeaua Orange. Ar trebui să fie și o bandă neagră sus cu un text din partea Orange care informează când va avea loc trecerea, o găsești în anumite momente ale zilei pe Pro TV, Prima TV, TVR 1, B1.

Mulțumim @Cristi-S pentru clarificări!