anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu reintroduce DIGI24 in grila TV Orange Satelit?

FloareDeColt
Începător
Nu inteleg de ce nu se poate reintroduce DIGI24 post de stiri in grila TV Orange Satelit.
Este un post general de stiri.
Chiar nu se poate renunta la orgoliile dintre firme pt. interesul general al publicului?
4 Răspunsuri 4

Pololica
Maestru
https://comunitate.orange.ro/questions/2782196-digi-24-national-geographic-grila-orange-satelit Pe langa faptul ca rautatile nu tin intotdeauna de cel care vrea sa retransmita, mai sunt si chichite care trebuie sa fie luate in seamna. Pe acelasi rationament as intreba de de Digi nu ofera spre redifucare Digi Sport. De ce anume le este frica? Telekom a oferit Telekom Sport 3 si 4 la firme concurente, Digi nu. Oare e prea mult pentru ei? Intreb pentru un prieten...

Vio73
Campion certificat
Salutare! Am întrebat și eu în trecut, când aveam tv satelit. Mi se pare total aiurea să fie pe fibră și pe satelit, nu. Știu că spațiul pe satelit este unul destul de redus, dar pot scoate din buruieni și introduce și acest post. Sugestia mea este să facă în așa fel chiar să își creeze propriile posturi (inclusiv de știri) și să ia conținut chiar de la Orange Franța. Sunt multe de discutat pe această temă, dar îți susțin propunerea. Și așteptăm cu toții și National Geographic în grilă! Doamne ajută!

FLo1
Campion certificat
@Pololica: deși cunoști raționamentul că doar și Orange îl aplică cu brio, sunt servicii oferite tuturor, dar și servicii disponibile doar abonaților. Motivul? Determinarea celor de pe tușă să devină legați (adică abonați).

wlog_ro
Explorator
Prea multe mofturi, prea multe canale tv, prea putina calitate si tot mai putina umanitate 😉