anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum elimin influenta comenzilor de la telecomanda în cazul a 2 receivere in aceeași camera?

Titi_3
Junior
Am 2 televizoare și 2 receivere in aceeași camera. Deși am încercat poziționarea diferita a receiverelor, totuși oricare telecomanda influențează ambele receivere. Ce soluții am, în afara de divorț. Al 2lea TV este al sotiei.
25 Răspunsuri 25

Ascary
Campion certificat
Te asteptam cu impresii Titi.

Titi_3
Junior
Așadar, un remember. Am vorbit cu o operatoare la serviciul clienți la Orange. Am expus problema. M-a întrebat ce tip de TV am. Am citit pe spatele TV și i-am spus. M-a felicitat spunându-mi ca TV urile sunt compatibile cu cardurile în cauza. Îmi trimite dar sa fiu de acord cu plata a 20€ costul deplasării. Of course, am zis eu. Au ajuns azi, a venit service man-ul. Dă să bage cardu. Nu merge zice el. Ca nu are tv ul receiver incorporat. Se uita la cel'lalt. Nici asta nu merge. Asadar. Problema nu s-a rezolvat. Va trebui sa aștept pana vin noile tipuri de receivere și voi schimba unul din Samsunguri. Pana atunci am sa fac niște cutii metalice din tabla cu fantă în față. Am sa vopsesc una în roz și una în albastru. Poate asa vopsite vor știi de la cine sa primească comenzile. P. S. Hai România ca mâine e 1 Decembrie!

Ascary
Campion certificat
De rasu-plansu :)) Dar tu nu stiai acest lucru titi? Acum nah,consultantii nu sunt nici ei niste specialisti. Trebuia sa verifici tu capabilitatile televizorelor. Asa de curiozitate,ce marca si modele sunt?

Vio73
#StarMember
Din păcate, doar televizoarele cu DVB-S2 de ultimă generație se pot încadra în această categorie. Eu am crezut că știi! Îmi pare rău!

Ascary
Campion certificat
O intrebare privind aceste aspecte merita pusa aici pe Comunitate.Titi ar fi aflat mai repede si nu i-ar mai fi pus pe drumuri pe instalatori. Bine,aici are si consultantul olecuta de vina. :))

TheSpecialist
Maestru
Ar mai fi o varianta, sa cumperi câțiva metri de cablu și sa muti receiverele mai aproape de fiecare din voi, sa fie cumva fata în fata astfel încât atunci când îndrepți telecomanda spre unul dintre ele sa fie "cu spatele" la celalalt.

Ascary
Campion certificat
Sau daca unul din televizoare e capabil,sa inroleze stb-ul in el si sa foloseasca doar o singura telecomanda adica cea a televizorului.

Titi_3
Junior
The specialist List: Receiverele erau oricum spate în spate, iar probabil ca semnalul de la telecomanda este puternic sau receiverul prea sensibil. Olecuță de cablu am insa ce ne facem cu cablurile hdmi? Oricum, pana vin receiverele noi, am învelit samsung urile în folie de aluminiu, am acoperit și în spate la cabluri, am lăsat o fanta la senzor înspre mine și la celalalt înspre soție. Merge!!! Nici un fel de interferenta. Soluția e cam ca la Tehniumul de altădată, evident ca mi-e rușine cu soluția, dar problema e temporar rezolvata asa ca am șanse sa prind 50 de ani de căsnicie!

Ascary
Campion certificat
Rrnunta la televizorul tau, Titi, ar fi un gest si mai frumos fata de sotia ta si poate va aprecia sacrificiul facut. Sincer sunteti tare draguti. N-am mai auzit sa aiba cineva doua televizoare in aceeasi camera si care sa mearga in acelasi timp pe programe diferite. Cu sonorul cum ati rezolvat, căști ceva?

Titi_3
Junior
Ascary, nu pot renunta la oricare TV. Soția mea nu ar fi de acord sa cumpăr tv doar ca Orange TV nu își face treaba. Pana la Orange TV aveam abonament la satelit la Telekom și aveam 2 receivere diferite. Am migrat la Orange de nervi când îmi veneau facturile. Referitor la faptul ca nu ai mai auzit în aceeași camera 2 tv pe canale diferite, vreau să-ți spun : Mare e gradina Domnului! Cu sunetul, nu, nu avem căști. Aici e un gentlemen agrement . Mai cedează ea, mai cedez eu, viata merge înainte. Rămân la cutia mea de tabla pana vin receivere noi la Orange!

Ascary
Campion certificat
Merci Titi,sa ne tii la curent 🙂