anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu se vad meciurile din campionatul Angliei pe Eurosport?

Geo_3
Explorator entuziast
Eurosport ro nu este in grila
16 Răspunsuri 16

Vio73
#StarMember
Sunt în grilă Eurosport HD și Eurosport 2 HD, dar din câte știu eu, nu este versiunea aceea Eurosport.ro, ci versiunile internaționale. Nu sunt un pasionat al canalelor de sport, dar am văzut că sunt destule meciuri pe canalele Look HD!

Razvan
#StarMember
Probabil trebuie sa negocieze cu furnizorul, în speță Discovery România. Depune o sesizare să intre varianta românească.

Ascary
Campion certificat
Nici eu nu prea ma uit la canale de de sport dar pentru pasionati ar fi interesanta versiunea in Ro.

teacher_
#StarMember
Fiecare televiziune negociază cu cel care deține drepturile TV pentru un campionat dintr-o țară, in general pe o perioadă de 4-5 ani. Daca nu se ajunge la un acord, atunci pe acea perioadă televiziunea respectiva nu are drept de transmisie a competiției respective. Eurosport a pierdut drepturile de transmisie acum 2 ani, când a încetat contractul de furnizare cu producătorul meciurilor. Și până nu va trece acea perioadă de 5 ani, nu va avea drept de transmisie, doar in cazul in care se renegociază contractul pe perioada rămasă...

Razvan
#StarMember
Eurosport transmite Premier League doar pe teritoriul României, prin Eurosport 1 SD/HD. Din păcate au pierdut Bundesliga, care a fost transmisă pe Eurosport 2 SD/HD.

Geo_3
Explorator entuziast
Da, dar la Orange tv e doar varianta internationala si nu vad maciurile, asta voiam sa spun..De ce oare nu se vad meciurile cu varianta Eurosport ro...

Vio73
#StarMember
Nu au varianta respectivă în grilă. Știu că la satelit au introdus pentru foarte puțin acest program, după care nu știu ce s-a întâmplat și l-au retras. Poate că vor face ceva și în acest sens, dacă vor fi mulți doritori care insistă să fie introdusă varianta respectivă.

Razvan
#StarMember
Pentru că nu există contract de difuzare (preluare) între grupul Discovery și Orange RO a programului Eurosport 1 RO. Depune o sesizare la ei, ca să introducă acest canal tv.

Geo_3
Explorator entuziast
Cum depun o sesizare?

Vio73
#StarMember
Din My Orange, secțiunea ,,Contact".

Razvan
#StarMember
Trimite mail la serviciul.clienti@orange.com, cu subiect canal Eurosport 1 varianta localizată pentru România.

Geo_3
Explorator entuziast
Ok.am trimis.multumesc pentru raspunsuri

Vio73
#StarMember
E foarte bine că ai trimis și sper să se facă ceva.

Razvan
#StarMember
Foarte bine. Sa ne ții la curent cu răspunsul primit.