anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bundesliga, Cupa Germaniei și turneele ATP la Orange TV

teacher_
#StarMember
Veste buna pentru iubitorii fotbalului și tenisului. Look Sport și Look Plus au cumpărat drepturile TV pentru Bundesliga, Supercupa Germaniei și turneele ATP.
Primul meci transmis va fi Supercupa Germaniei, dintre Bayern Munchen și Borussia Dortmund, carea va avea loc pe 3 august, de la 21:30.
Ce transmite Look: Liga 1, UEFA Champions League, Europa League, Liga 2, Cupa României, Cupa Italiei, Cupa Turciei, derby-urile din Turcia și Portugalia și meciurile Slaviei Praga și Spartei Praga din campionatul Cehiei.
Astfel, aceste competiții vor fi văzute și la Orange, care le are în grila de programe.
Sursa: https://www.gsp.ro/gsp-special/media/look-sport-si-look-plus-au-cumparat-drepturile-tv-pentru-bundesliga-supercupa-germaniei-si-turneele-atp-573084.html
Voi la ce sporturi vă uitați?
12 Răspunsuri 12

Razvan
#StarMember
Tenis WTA, în special meciurile Simonei pe DigiSport/Eurosport, din când în când și la ATP, Champions League, Europa League, handbal, volei și la sporturi de iarna: sărituri cu schiurile, biatlon.

teacher_
#StarMember
E greu pentru Look sa difuzeze turneele pe unde joaca Halep. De obicei, jucătoarele din top 10 nu prea joaca la turnee de "duzină". Poate maxim la turnee ATP 1000, cum sunt cele de la Roma, Madrid sau Indian Wells. Acolo sunt șanse să o vedem pe Simona pe Look Sport. În rest, turneele de Grand Slam și Turneul Campioanelor sunt pe Eurosport, deci se pot vedea și la Orange. Mie personal îmi place Bundesliga, pentru că țin cu Bayern Munchen, deci e o decizie binevenită, chiar daca Look nu are exclusivitate.

DzeKo
Începător
M-as fi bucurat mai mult dacă ar fi fost Premier League, La Liga sau Serie A, imi place si fotbalul nemțesc, dar e un campionat condus de Bayern si BVB. Nu este o frumusețe.

Vio73
#StarMember
Nu sunt un împătimit al sporturilor, dar am observat că au fost introduse în grila tv a Orange tv satelit canalele Look Sport 2 HD și Look Sport 3 HD. Sigur, mai exista și Look Plus HD și Look Sport HD, Eurosport HD și Eurosport 2 HD. Așa cum am mai spus, mie îmi plac canalele documentare, iar Orange stă destul de bine la acest capitol. Sper că Orange își va face propria rețea de fibră optică și propriile canale documentare, sportive și de divertisment, cum are și pe alte meleaguri.

Laura_cio
Senior
Eu urmăresc turneele de tenis.

teacher_
#StarMember
@DzeKo, Bineînțeles că Premier League și La liga sunt cele mai atractive conpetitii, datorită numărului de echipe apropiate ca valoare, dar din păcate nu se pot vedea în Orange TV. Poate odată cu cumpărarea drepturilor viitoare.

FaraUnID
Campion certificat
Eu sunt un fan al sporturilor cu motor care nu se vad pe Look. Sunt curios cum o sa distribuie transmisiunile pe 2 doua canale, deorece Digi are 4 canale de sport si nu reusesc sa distribuie in mod corespunzator transimiunile intre canale.

teacher_
#StarMember
A apărut deja Look Sport 3, deci în total au 4 canale, cred că sunt și HD. Sunt sigur că o să acopere toate competitiile, au avut o ușoară creștere a numărului de telespectatori, poate și datorită nesiguranței creata de Telekom.

Miha_Z
#StarMember
Eu vizionez ocazional diverse sporturi. Marile meciuri de fotbal dintre echipele de renume din Champions League. Consider ca nu am ce vedea la echipele nationale, fara a supara vreun microbist impatimit. Anul acesta am urmarit echipa nationala de tineret si am ramas placut impresionata de performanta lor. Tenis, handbal ... mai rarut, cand este vreun meci important si joaca romani. Imi placea mult Formula 1 pe vremea cand participa Michael Schumacher. Eram fana lui si de cand a avut accidentul, parca acel sport pentru mine si-a pierdut din valoare. 😞

Romeo_
Senior certificat
Orange se straduie sa multumeasca pe toata lumea(desi e cam dificila aceasta misiune).Felicitari!

teacher_
#StarMember
Din punct de vedere strict sportiv, ar trebui sa fie o combinație între Digi Sport, Eurosport și Telekom Sport, și ceva din Extreme sports, ceea ce e practic imposibil. Trebuie sa recunosc că Digi are cele mai bune competiții, și specialiști în toate sporturile. Poate doar TVR mai are câțiva specialiști in sporturi olimpice, cum ar fi scrima, gimnastica sau chiar tenis de masa, dar alea nu se prea difuzează. In rest, operatorul menționat mai sus are crema.

Razvan
#StarMember
Fiecare platforma de televiziune vrea să-și promoveze propriile canale de televiziune ca să aducă abonați în propria ogradă.