anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce s-a intamplat cu National Geografic si Wild? Nu mai sunt in grila TV.

Coco_fresco
Începător
Nu mai regasesc posturile (national geografic hd si wild hd) in grila tv. Care este motivul ?
67 Răspunsuri 67

Ascary
Campion certificat
La posturile mentionate de tine m-am uitat si eu de curiozitate doar dupa alegeri sa-i vad pe moderatori cum se zvarcolesc pe jos. :))) Scuze,nu prea avem voie sa discutam politica :)))

Vio73
#StarMember
Partea bună e că, pe cablu, au revenit canalele National Geografic HD și National Geografic Wild HD ( de azi). Partea proastă este că vor fi retrase din 1 ianuarie toate canalele Discovery, inclusiv Eurosporturile ( care sunt tot ale Discovery). Sigur, e vorba de grila Telekom!

Ascary
Campion certificat
Pe DTH nici o schimbare Vio?

Vio73
#StarMember
Nu și sper să nu fie niciuna. Dacă ar introduce National Geographic, nu m-aș supăra!

Ascary
Campion certificat
N-am luat cu mine Orange-ul, de aia intreb. Am preferat sa pun un Focus aici fiindca sotia e mare amatoare de National Geografic si n-am avut incotro. Eu as fi preferat Orange DTH. Din fericire Kaonul Focusului se poate imperechea cu telecomanda televizorului, asa ca din acest punct de vedere e la fel de comod ca Orange-ul la care folosesc CAM.

Vio73
#StarMember
Orange DTH are multe programe bune, dar din păcate, nu avem încă National Geografic, Travel Mix HD, Da Vinci, etc. Poate se face ceva și în acest sens!

Vio73
#StarMember
Cred că ar trebui ca Orange să introducă în grila de satelit canalele National Geographic, pentru că se simte lipsa lor.

Vio73
#StarMember
Din păcate, Orange au rămas cam ultimii care nu au în grilă aceste posturi. Nu înțeleg ce se întâmplă de nici după un an nu sunt reintroduse!