anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce model de receptoare folosește Orange pentru tv satelit?

Vio73
#StarMember
Ceva detalii despre acesta.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Receiver Samsung GX-OR530SK Cu ajutorul acestui receiver, ai cea mai bună selecție de canale HD și SD la o calitate superioară a imaginii și a sunetului. Modul CI+ HD și Card TV.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Razvan
#StarMember
Receiver Samsung GX-OR530SK Cu ajutorul acestui receiver, ai cea mai bună selecție de canale HD și SD la o calitate superioară a imaginii și a sunetului. Modul CI+ HD și Card TV.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Razvan
#StarMember
Primul echipament este în custodie pentru abonamentele pe 24 de luni. Mai multe detalii la https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/echipamente-tv-satelit/index.html

FlorinHiT
Junior entuziast
Sunt abonat la TV prin satelit si am primit un receiver Kaon, nici decum samsung iar la instalare m-am trezit la poartă cu un domn de la focus sat 🙂

Vio73
#StarMember
Mai nou, cam de pe la sfârșitul anului trecut, se oferă acest tip de receptor ( Kaon).
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

FlorinHiT
Junior entuziast
Bine că Orange-ul se laudă cu echipamente recepție satelit/receiver marca Samsung și te trezești cu receiver Kaon si se mai laudă cu internet mobil, abonament Home Net 4G, cu viteze de 4G+ și te trezești că primești, ce e drept gratis în cazul meu, un modem care suportă maxim 4G!! Trăim în România.........