anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canale noi in grila Orange TV

FaraUnID
Campion certificat
Orange Romania a introdus astazi in grila de programe de televiziune posturile A7 TV, EMI TV, Party Mix, Traditional TV, 24 Mix Teleshop, Metropola TV, Cinetube si Mooz Dance HD.
Pozitia canalelor in grila Orange TV este urmatoarea:
- Cinetube – 714 MHz – pozitia 435
- 24 Mix Teleshop – 714 MHz – pozitia 628
- Mooz Dance HD – 594 MHz – pozitia 722
- Party Mix HD – 698 MHz – pozitia 723
- Emi TV – 698 MHz – pozitia 724
- Traditional TV – 698 MHz – pozitia 740
24 Răspunsuri 24

La televiziunea prin satelit nu apare CINETUBE.

Vio73
#StarMember
Eu am Orange tv prin fibra Telekom și sunt programele respective introduse. Poate ai fibra Orange și acolo nu s-or fi introdus!

Salut, ionut_64! Aici, https://www.orange.ro/love/local/client-orange, la sectiunea “vezi lista canale” ai posibilitatea sa verifici canalele TV prezente in grila pentru fiecare tip de pachet in parte. Tu ce fel de abonament ai?

ionut_64
Junior
pachetul family

FaraUnID
Campion certificat
@Helpere Canalele respective, in speta Cinetube, Mix Teleshop, Mooz Dance HD, Party Mix HD, Emi TV, Traditional TV, sunt sanse sa intre si in pachetele TV GO?

ionut_64
Junior
in aplicatia orange tv go sau pe satelit

Salut, FaraUnID! In acest moment nu avem informatii cu privire la acest aspect, din pacate. Noi insa am trimit feedback-ul tau mai departe spre a fi luat in considerare de colegii nostri abilitati in astfel de implementari.

FaraUnID
Campion certificat
@Helpere Care mai este situatia canalelor Cinetube, Mix Teleshop, Mooz Dance HD, Party Mix HD, Emi TV, Traditional TV? Sunt sanse sa intre si in pachetele TV GO? Din moment ce sunt canale gratuite incluse in lista must-carry, nu vad ce ar fi asa de complicata adaugarea lor in grila TV Go. De asemena Medika TV - https://medikatv.ro - este un canal romanesc de o alta factura si cam singurul pe nisa asta care ar merita adaugat in grila TV Go.

user_18850109
Începător

Pe satelit cand vedem canalele care va lăudati 

AdrianPAL
Începător

Salut, aceste programe sunt pentru tv prin satelit?

Detin ab premium si nu gasesc cinetube.

Multumesc