anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canale de muzică și străine

Nandy73
Junior entuziast

Mai sunt persoane care își doresc MTV-urile,canale germane și italiene? Dacă da, atunci să ne adunăm

12 Răspunsuri 12

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Pe rețeaua proprie există MTV, MTV00s, UTV HD, etc.

Nandy73
Junior entuziast

Eu mă refer la MTV 80s,90s și câteva canale germane care lipsesc cu desăvârșire:RTL,Pro7,ec

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Eu susțin ceea ce dorești tu! Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

Nandy73
Junior entuziast

Multumesc.Sper ca si alti abonati sa fie de aceeasi parere

MCostel
Junior

Susțin introducerea acestor canale (MTV-urile).

Muzica de calitate.

Ai aici o aplicație mobilă în care poți viziona aceste canale online până la reintroducerea acestora în grila.

https://www.google.ro/

Programul MTV Europe:

7:00-10:30 M de la Muzica

10:30-12:45 Mame adolescente

12:45-14:10 Catfish

14:10-15:40 Majoretele Dallas Cowboys: Alcatuirea echipei

15:40-16.05: Ridiculozaurii

...

Si mai continua similar pana la programul muzical de la ora 04:20.

Oare mai merita MTV pentru muzica? Doar intreb (cel putin, pana in urma cu 20 chiar difuzau emisiuni muzicale sau cu tema muzicala).

Nandy73
Junior entuziast

MTV 80s si 90s nu au emisiuni cretine ca pe MTV 

Adevarul e ca nici nu m-am mai uitat la MTV de mai bine de 10 ani (probabil nici n-am mai insistat si pe restul canalelor din motive de emisiuni mai sus mentionate... Cred ca mi-a fost indeajuns sa vad cateva minute o emisiune similara si sa trec peste).

PS: vad ca nici in grila Digi nu mai apare alt canal in afara de MTV (nici macar VH1). La o prima strigare, m-as gandi ca audienta nu prea mai este atractiva (desi la Digi n-as baga mana in foc ca asta ar fi motivul real).

georgemar918
Junior entuziast

vrem mtv 80s înapoi! eu pot doar să sper:) MTV_80s_2022.png

Anonim
Neaplicabil

Majoritatea programelor străine actuale și lipsă au programe gen La Maruta, Acces Direct, talkshow-uri politice și sociale, etc. De ce ai vrea asemenea canale? Le înțelegi limba? 🤨

e o întrebare retorică, sper. de aceea operatorii au două variante de grille, în cazul de față easy și global (hmm... oare de la ce vine global?)

oricum, vorbim despre un canal a cărui muzică pe care o cunoaștem cu toții.

Cele doua denumiri sunt generice. Le puteau numi Standard si Premium, dar asta nu insemna ca la Premium ar fi avut doar canale ... premium. Motivele pentru care se scot sau nu se introduc canale pot fi diverse: audienta scazuta, costuri de preluare majorate, schimbare conditii contractuale, decizie a distribuitorului, etc. Sincer, intre MTV si Mezzo, cred ca Mezzo ar primi mai mult interes din partea mea decat MTV.

Ca sa-ti dau un exemplu: la mine in firma cel mai tanar coleg (este o colega) are 23 de ani si cel mai batran are 55, dar majoritatea ne incadram intre 35-40 de ani. Colega de 23 de ani nu o prea intereseaza muzica anilor 80-90 (adica acea muzica din copilaria celorlalti). Noi, ceilalti, ascultam radio (eu as prefera Europa FM, dar colegele [am doua in birou cu mine] prefera Zu si majoritatea decide, chiar daca "butoanele de control" sunt la mine).

Stiu, pot viziona prin Orange TV Go o parte din canale, dar, daca nu au ce trebuie nu ma vor avea la vizionare.

Recomandarea ar fi ca, in cazul in care se doresc introducerea (sau reintroducerea) unor canale, sa se foloseasca si partea de contact (comunitatea este un punct de plecare, evident).

PS: legat de MTV. In anii 2000, cand au inceput sa introduca mai des Reality Show-uri, am inceput schimb canalul. Nu stiu cum a trecut timpul, dar prin 2010-2015 am constatat ca nu prea ma mai uit la canal din cauza faptului ca acel M (de la Music) nu prea mai relevanta in emisiuni. Si da, in anii 90-2000 erau emisiuni de genul 3 from 1, By Request, One Hit Wonder si multe altele de genul asta la care ma uitam cu placere (nu mai zic de WMA sau EMA cand era de vis sa urmaresti evenimentele).