anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Autentificare Voyo cu username și parola Orange

JhonnyS
Începător
Am activat opțiunea Voyo din contul meu Orange , dar nu mă lasă să ma Autentific, zice Login failed with Orange account, dacă are cineva tot aceeași problemă și mă poate ajuta. Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut!

Începând cu 18 iunie 2025, opțiunea Voyo a fost scoasă din oferta Orange si nu va mai fi disponibilă pentru activare.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

MihaelaA
Ex Community Manager
Salut, JhonnyS. Bine ai venit în Comunitate! Ai încercat și în aplicație și în browser pe www.voyo.ro.?

De câteva zile am aceeași problema și am încercat și pe calculator și pe tabletă și nu mă pot loga sub nici o formă prin Orange.

In My Orange te poti loga cu acele date? Esti client Orange sau Orange Romania Communications (fostul Telekom)?

Client Orange

Aș putea scrie aici dacă nu m-aș putea loga în my orange ? 

Pot să mă loghez în my orange, pe telefon am rămas conectat pe Voyo de atunci când am făcut activarea serviciului, dar pe laptop abia aseară am observat că sunt deconectată și nu mă mai pot loga cum am procedat la început .

Sunt fostă clientă telekom .

Am incercat toate felurile de logare , nu funcționează.

JhonnyS
Începător
Da am încercat și in browser și in aplicație , am vorbit cu cei de la Voyo și se pare că Orange trebuie sa-mi facă un username și o parola separat de ceea ce am eu in contul MyOrange Fix. O alta problema ar fi ca eu vreau sa urmăresc din UK.

DanielaH
Moderator
@JhonnyS, ai luat legătura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

DanielaH
Moderator

Salut!

Începând cu 18 iunie 2025, opțiunea Voyo a fost scoasă din oferta Orange si nu va mai fi disponibilă pentru activare.

Și ce fac cei care au rămas cu opțiunea activă dar pe factură nu apare nimic. 

Nu înțeleg cu aplicația încă funcționează și se plătește automat după cum se vede și în poză.

1000369643.jpg

 In contul meu de Orange nu mai găsesc acea opțiune cu alias-urile mele sau ceva de genul . 

Ne puteți lămuri și pe noi cum mai funcționează totuși voyo pe dispozitive dacă nu mai face parte din Orange . 

Și cum se face plata ? 

Tudor13
Vizitator

Salut!

Redeschid un pic discutia pentru ca am aceeasi problema: cand incerc sa ma autentific prin contul orange pe voyo.ro, primesc "Eroare la autentificarea cu contul Orange."

Optiunea Voyo este inca activa pe contul meu Orange, imi este in continuare facturata lunar, iar pe un alt pc unde am ramas conectat pe Voyo vad ca abonamentul a ramas activ cu plati lunare facute de Orange. Cum as putea sa ma reconectez?

Multumesc!

Exact aceeași problemă o am și eu . Contul meu a fost conectat pe 2 laptopuri , 2 tablete și un telefon. Săptămâna trecută am curățat browserul pe un laptop și mi-a cerut iar să mă loghez dar nu mai pot . Pe celelalte dispozitive încă funcționează deoarece de acolo nu m-am mai delogat . Sincer nici nu am încercat doar ca să nu pățesc aceeași chestie . 

Eu nu am dezactivat serviciul de nicăieri dar nu cred că îmi mai apare pe factură cu toate că atunci când întru de pe telefon în aplicația Voyo la abonamente îmi arată că va taxează lunar cu 40 cenți și abonamentul este activ (voi atașa o poză)

1000369643.jpg

Înainte opțiune Voyo îmi apărea în contul meu Orange , acum nu mai apare nicăieri . Acest lucru sa întâmplat în noiembrie cred că după trecerea totală de la telekom la orange deoarece acuma facturile nu mai apar cu TKR în față. Atunci mi sa majorat și abonamentul cam cu 20 lei și nu știu de ce . Țin să menționez că abonamentul vechi îmi expirase și au actualizat ei ceva acolo (eu fiind  în afară și nu au reușit să ia legătura cu mine) dar logic ar fi trebuit să rămână la același preț . 

Când mă loghez în contul meu Orange de pe laptop nu mai găsesc acea secțiune unde aveam creat alias special pentru voyo și pentru orange tv . Tu mai găsești această secțiune cu alias? 

Tudor13
Vizitator

La fel si eu, aveam 2 laptopuri si o tableta. L-am deconectat pe un laptop si nu mai reusesc sa il reconectez. Dar pe tableta si celalalt laptop functioneaza fara prob. 

Nu am dezactivat niciodata serviciul, pana acum nici nu stiam ca au incetat sa il mai ofere. Nu am primit nicio instiintare de genul. In schimb nu am fost client Telekom, direct Orange, dar nu cred ca schimba asta cu ceva.

Pe de alta parte nici nu stiu de acea sectiune cu alias pt voyo. Ori nu mi-o mai amintesc eu ori nu am avut-o niciodata. Pe contul Orange inca imi apare optiunea Voyo activa (in My Orange la Abonamente si Optiuni) si sunt facturat normal (apare detaliu si pe factura optiune Voyo). Iar pe contul Voyo vad ca abonamentul e facut cu o adresa mail cu domeniul (at)voyoorange.ro si abonamentul este in continuare platit lunar de Orange. Ca un mic detaliu, platesc optiunea 3,05€ lunar la Orange, iar ei platesc 1,82€ la Voyo. 

Nici eu nu am primit nici o înștiințare . Eu am fost client Telekom și poate de asta a fost chestia aceea cu aliasul pentru că așa aveam și la Telekom . 

Dar acum nu găsesc nicăieri în aplicația Orange opțiune Voyo și nici în browser când intru în contul Orange . Pe factură nu apare Voyo dar cred că sigur plătesc acest serviciu. Altfel nu înțeleg cum ar mai funcționa Voyo pe acele dispozitive .

DanielaH
Moderator

@Tudor13 și @dJaLLy87, am expus și noi situația voastră colegilor de la departamentul tehnic. Ne-au recomandat să accesați contul My Orange și să vă asigurați că numărul este setat ca admin, să reinstalați aplicația și să vă asigurați că aveți ultimul update de soft.