anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Au dispărut toate canalele de la trustul care deține Antena 1

Cosmyp24
Începător

Am abonament la orange mobil si am si orange tv go. Dar de la un timp mi-a disparut Antena 1.

12 Răspunsuri 12

Pololică
#StarMember

Am intrat pe site (tvgo.orange.ro) si imi apar antenele (la fel, abonament de mobil). Imi da eroare (canalul nu face parte din oferta...). Stiu ca nu le am pe toate, dar... sunt functionale. Daca e nevoie, voi verifica acasa pe televizor (am aplicatia instalata) si revin.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Antenele nu sunt mereu disponibile în aplicație. Atunci când nu se văd, îți apare mesajul ,,temporar nu se poate viziona acest canal" sau ceva de genul. Dacă nu le vezi deloc, ai posibilitatea să le scrii la adresa de email aplicatii@orange.com, le spui numele şi numărul de telefon asociat contului şi se rezolvă relativ repede.

La mine este disponibilă acum doar A 3, și am pachetul Love. Deci e de la ei, adică nu ni se dă acces să le vedem! Deci nu e vorba că ai tu vreo problemă! 

Baftă!

delfinas
#StarMember

Cosmyp, bun venit in Comunitate!!!

Ai abonament la Antenaplay? De obicei, posturile trustului Intact pot fi vizionate in Orange TV go doar daca ai abonament la Antenaplay sau e vreo oferta gratuită din partea Orange.

Nu știu dacă se merită să plătească omul în plus pentru ceva canale de umplutură! 

Daca vrea sa le vada, nu par a fi de umplutura.

Oricum, după părerea mea, tot la acea adresă de email ( aplicatii@orange.com) trebuie întrebat. Ei sunt cei mai în măsură să dea un răspuns clar și concis!

Nu vreau sa mai dau 16 lei doar pt Antena 1

Ar fi vreo 40 de lei. 🙂

Nu vrei sa platesti separat pentru antenaplay, nu e nici o problema, e de inteles. Cand va mai avea Orange o promotie si va difuza Antena 1 pe Orange Tv Go, vei fi anuntat pe mail, daca ai activat notificarile.

Pololică
#StarMember

Le vad în aplicație, dar Antena 1 da eroare. 

Razvan
#StarMember

Pune un screenshot cu eroarea 😊

Vio73
#StarMember

Eu cred că nu avem acces la ele, sub o formă sau alta. Mie îmi apare doar A3 în aplicație acum, iar cu ceva timp în urmă îmi apărea A 1, dar nu era disponibil spre vizionare.

E simplu, posturile din trustul Intact sunt cu plată. Abonamentul la Antenaplay nu e chiar ieftin, e 8 euro, deci nu le convine sa dea conținutul pe gratis. E la fel că în cazul Voyo. Nici eu, care am abonament la Antenaplay, nu pot vedea Antena 1 pe telefon, prin Orange TV go, îmi dă eroare A-004. Pe aplicația Antenaplay merge.

Antena 3 merge în Orange TV go, t că e in oferta Orange. Nu știu dacă e o oferta temporară sau e public pt că e un post de știri și e obligatoriu sa fiedifuzat.