anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

App mobil orange tv romania se deconectează des

salut. aplicatia orange tv go se deconectează continuu. după o jumătate de oră de vizionare se inchide și trebuie să ma loghez iar și iar. Și din cauza asta si tvgo boxul se deconectează. 

18 Răspunsuri 18

Radutuby
#StarMember

Salutare, să înțeleg că deții acest TV box?

https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/tv-go-box/?srsltid=AfmBOoqbX09MzpUla8AIO5I3SHhY8...

Ai putea să încerci o resetare la „factory defaults” și să îl setezi din nou; poate ai noroc și scapi de eroare. De asemenea, încearcă să vezi dacă aplicația funcționează normal pe telefonul mobil. 

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Salut. Din câte am observat, este app mobil cea care se deconectează si implicit îmi închide și tv box-ul. Și, da i-am făcut resetare la box și am reinstalat app pe telefon 

Am înțeles @adimunteanu1967 .

Vezi dacă nu cumva ești logat pe mai multe dispozitive decât in mod normal. În prezent, aplicația Orange TV Go suportă maximum 2 dispozitive care funcționează simultan. Poate te-ai logat și pe altceva și din cauza asta te scoate afară.

12677.jpg

https://www.orange.ro/aplicatii/orange-tv-go

Sebakka
Junior

Aceeasi problema o am si eu. Sunt deconectat dupa cateva minute de pe mobil , tv, ipad…Ma re logez si istoria se repeta. 

Am înțeles poate fi si o problemă de la ei. Eu încă nu pățesc asta, o să mai testez. Totuși, când te loghezi, pe un dispozitiv care nu l-ai folosit încă nu îți apare cumva o fereastră similară cu asta?

12680.jpg

Folosesc de mult Orange si nu s-a mai intamplat asa ceva. Am 3 dispozitive din care doar tv ul este activ.

Am înțeles,  pai in acest caz îți recomand să apelezi suportul Orange prin apel la 300 sau WhatsApp la 0744 444 300. 

Eu acum testez deja de vreo 20 de minute și încă nu m-a deconectat; aștept să văd poate îl apucă și la mine.

Tine si 60 minute fara nici o problema. Netul este Fibra2300.

Deci eu îmi răspund la propria postare.Sebakka am fost eu. Aseară cumva Orange nu mi-a mai recunoscut parola și a trebuit sa resetez parola și sa adaug in cont Fibra2300 și Premium TV. Făcând asta am pierdut toate programele premium de gen HBO si Discovery din Orange TV Go. Am apelat la suportul echipei Orange și cu multa amabilitate și profesionalism s-a rezolvat problema canalelor premium si resetarea contului. Acum merge aplicația ffff bine și nu se mai delogheaza. Practic aveam doua profile in același cont și s-a asociat TV Go cu TV premium pe celalalt profil care nu era folosit. 

Super, mă bucur mult că ai reușit să îți rezolvi problema. Să ai un weekend frumos și te mai așteptăm pe comunitatea Orange. 😀

MihaiC99
Campion certificat

Bine că ai reușit să rezolvi. Eu testasem pe 3 dispozitive și nu am intampinat probleme. Am asociat 7 dispozitive și vizionam pe 3 fara sa se producă întreruperi.

18314.jpg

mi se întâmpla si mie același lucru acum. si nu îmi răspund cei de la orange. s-a rezolvat problema cu deconectatul si merge ok acum însă pot vedea doar  canalele gratuite. pufff. din lac în puț...

Și da, a trebuit să îmi fac conturi noi pentru app si pt pagina web