anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatia orangetv pentru sistemul de operare al televizoarelor Lg generație noua

IonelaS
Junior entuziast

Dezvoltați va rugam aplicatia orangeTv si pentru sistemul de operare al televizoarelor Lg generație noua!

Va rugam !

1 Soluţie acceptată‚

IonelaS
Junior entuziast

@Pololică , sa-ti dea Dumnezeu sanatate ! Am rezolvat, era la achiziții alta tara 😅

multumesc mult !

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

DanielaH
Moderator

Salut!

Am revenit cu răspunsul colegilor noștri - aplicația Orange TV Go funcționează pe televizoarele LG cu sistem de operare WebOS.

https://www.orange.ro/tv/tv-go/smart-tv/

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

IonelaS
Junior entuziast

@DanielaH , am reusit si am descărcat aplicatia, problema actuala este ca nu pot urmări canale ce se afla in secțiunea “canale in oferta ta”. Imi apare mesajul cum ca, nu am o oferta Orange home tv

Ciudat este faptul ca, dețin pe langa tv lg si un iPhone si un samsung, pe tv si pe samsung imi apare acelasi mesaj in schimb pe aplicatia de pe iOS merg dar fara sonor

A1986832-34C0-4D90-9473-58D1B8C011C7.png

IonelaS
Junior entuziast

Dețin 3 nr de mobil, internet si televiziune fixa si observ in aplicatia abonamentului ca ar fi 3 conturi de orange tv go dar doar unul are extraopțiunile pozate mai sus. Exista vreo posibilitate sa ma fi logat gresit? desi este aceeasi adresa de mail? 
Locuiesc in Franta de aceea legatura cu suport clienti imi este cam imposibila . 

Pololică
#StarMember

Incearca sa faci delogare din aplicatie (TV Go) si sa te reloghezi. Am activat (prin Pinata) optiunea Go World (sau ceva de genul) si nu puteam urmari mai multe canale din oferta de mobil. M-am delogat si relogat inapoi. Acum le vad (conform optiunii Tv Go activate, nu conform abonamentului de mobil).

Totusi, aplicatia ar trebui sa preia oferta pe care o ai la TV (ce ofera pe partea de mobil sunt mai mult de "demo").

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

IonelaS
Junior entuziast

@Pololică , am incercat, acelasi mesaj afișează .

Nu stiu ce sa-ti mai recomand...

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

IonelaS
Junior entuziast

@Pololică , am descoperit ca sunt 2 chestii total diferite, orange tv go si orange connect 🙄

Acum incerc sa caut de unde activez orange tv go, vad pe site-ul lor ca daca am abonamente la orange mai mari de 10e dețin acces, dar nu gasesc unde sa, cum sa, nu stiu 😂😂