anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatia Orange TV Go pe smart TV

bruce_xpr
Junior entuziast
Buna ziua, as dori o informatie referitoare la Orange tv pe smart TV. Concret, personal detin internetul fix de la Digi si abonamentul de mobil cu internet mobil la Orange. La relatii clienti mi s-a comunicat ca traficul de internet pe smart TV va fi contorizat din abonamentul de mobil, dar eu nu inteleg cum se face acest lucru, deoarece folosesc internetul de la Digi. Cum se poate sa fiu contorizat atat de Digi cat si de Orange pentru aceeasi. Are cineva cunostiinta de asa ceva? Si dupa ce am instalat aplicatia pe TV s-a conectat in urma unui SMS primit si activat, numai am nicio posibilitate de delogare ori sa intru cu alt cont in aplicatie ? Mentionez ca am dezinstalat-o si dupa reinstalare se logheaza automat in contul anterior.
Va multumesc frumos ?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Consumi din traficul de pe mobil doar daca accesezi aplicatia de pe mobil, conectat fiind prin date mobile Orange. Daca te uiti pe televizor si acesta este conectat la Wi-Fi, vei consuma internet de acolo, de la providerul de Wi-Fi. O zi buna!

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Vio73
#StarMember
Ar trebui ca și Orange să facă ceva (să ai trafic nelimitat), pentru că în cazul în care ai net fix 4g de la Orange și vrei să te uiți în aplicație, ce faci? Eu am fost nevoit să apelez la concurență, chiar dacă aveam net fix 4g destul de bun, pentru că traficul de 160 GB pentru net fix 4g este infim! Reclame peste reclame cu filme și canale interesante în Orange tv go, net nelimitat pe abonamente de voce (ca bonus), dar la abonamentele de internet fix 4g se dă trafic foarte puțin. Trebuie făcut rapid ceva!

FLo1
#StarMember & August Problem Solver
@Orange assistant: deci "conectandu-ma la orange tv go de pe mobil" dar utilizand o conexiune de date wifi, voi fi taxat din "traficul inclus in abonament". Superficiala explicatie...

bruce_xpr
Junior entuziast
Am primit raspuns din departamentul lor ,nu din call center ,unde foarte multi nu stiu sa dea explicatii corecte. Orice utilizare prin wifi nu consuma din pachetul de date din abonament !

FaraUnID
Campion certificat
Raspunsul dat de @Orange Assistant nu este altceva decat o alta mostra de help-desk marca Orange Romania, o mostra despre modul cum intelege aceasta sa-si respecte clientii si despre modul cum sunt tratati acestia de catre companie.

DanielaH
Moderator
@Ascary, @Flo, @FaraUnID, mulțumim pentru feedback. Am completat răspunsul marcat ca soluție oferind mai multe detalii. Vă rog să ne spuneți dacă mai sunt neclarități despre acest subiect și le vom lămuri împreună. Ne dorim că soluția să fie corectă și cât mai completă pentru a fi de ajutor tuturor membrilor, prin urmare, orice sugestie este binevenită.

bruce_xpr
Junior entuziast
Nu mai am nicio nelamurire . Multumesc frumos tuturor

Vio73
#StarMember
Cu plăcere!