anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare Go International pe Orange TV Go

MicuAlex_99
Junior

A apărut extraopțiunea Go International pentru utilizatorii platformei Orange TV Go, dar din păcate nu se poate activa extraopțiunea, am încercat prin SMS, prin aplicație, nimic.

Go International e o extraopțiune ce include canalele France 2, France 3, France 4, M6, Gulli, Mediaset Italia și CNBC.

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember

Salutare!

Mă gândesc să nu fie prea repede și să nu fie ceva care mai trebuie pus la punct. Încearcă să iei legătura cu suportul prin My Orange - Altele( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator. Probabil ți se va răspunde mâine, dar măcar afli ce se întâmplă.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Petru_2000
Explorator

Orange a lansat recent o nouă extraopţiune tv, una denumită comercial Orange Internaţional. Aceasta este formată din 7 noi canale tv, iar pentru o perioadă limitată de timp poate fi activată cu o reducere de 50%.

Cele 7 canale tv incluse în extraopţiunea Orange Internaţional sunt:

• CNBC HD – canal de ştiri în limba engleză;
  • Gulli HD – canal în limba franceză cu conţinut dedicat copiilor, disponibil în exclusivitate la Orange;
  • M6 HD – canal generalist în limba franceză, disponibil în exclusivitate la Orange;
  • Mediaset IT SD – canal generalist în limba italiană, disponibil în exclusivitate la Orange;
  • France 2 HD – canal generalist în limba franceză;
  • France 3 SD – canal generalist în limba franceză;
  • France 4 SD – canal în limba franceză cu conţinut dedicat copiilor, disponibil în exclusivitate la Orange.

Observaţi că din aceste 7 noi canale tv, 4 sunt disponibile în exclusivitate la Orange.Extraopţiunea Orange Internaţional are un cost standard de 11 lei / lună, însă pentru că este proaspăt lansată, Orange ofera o reducere de 50% pana pe 25 august aceasta poate fi activata pentru doar 5.5 lei/luna.                                           sursa citata: gadget.ro

MihaiC99
Campion certificat

Mi se pare interesanta noua extraopțiune Orange Internațional. Merită încercata la acest preț.

Subscriu …într-adevăr merită încercată opțiunea extraopțiunea! La mai multe lucruri noi și interesante. 

Salutare!

Aflasem deja și mi-au apărut canalele la scanare, lucru ce mi se pare destul de interesant. Orange a făcut un lucru foarte bun pentru cei care doresc și o grilă de canale internaționale, iar faptul că oferă ceva posturi franceze, înseamnă și mai mult, mai ales că Orange este un brand din această țară, cu o cultură și civilizație la alt nivel.

Mulțumim foarte mult!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Nu ii vad folosul mai ales ca eu nu sunt interesat de canale TV. Îmi e atât de bine fără încât încurajez si pe alții sa încerce măcar o luna fără canale TV. 

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Cum accesa extraoptiunea international? As vrea sa ma abonez la extraoptiune.

Intri aici de un laptop/ desktop și mai jos in pagină ai Extra opțiuni. Acolo îți apare ,,international" și are jos de unde să o accesezi, iar ulterior, după ce apeși pe acea săgeată, pe care apeși și apoi îți apare un buton galben cu ,,Vreau oferta".

Vio73_0-1750610003915.jpegVio73_1-1750610031575.jpeg

Baftă!

MihaiC99
Campion certificat

Daca nu găsești această opțiune in my Orange la secțiunea abonamente și opțiuni, atunci contactează serviciul clienți telefonic la 300 pentru suport 

MicuAlex_99
Junior

Pentru abonații la Orange TV Go prin mobil, se poate activa extraopțiunea prin SMS la 321 cu textul "INTERNATIONAL", la 5 lei pe lună.