anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonamentele Orange TV vechi se actualizeaza si vor avea denumirile noi

BlackWolf
Senior certificat
Salutare!
Am primit astazi mesaj de la Orange si se pare ca de luna asta toate abonamentele vechi Orange TV se actualizeaza si vor avea denumirile noi primite in data de 28 martie 2022.
Postez asta informativ.
24 Răspunsuri 24

Vio73
#StarMember
Cred că primul, dar oricum sunt foarte bune toate! Să-l folosești cu plăcere și să te bucuri de performantele lui. Mă bucur sincer că ești mulțumit!

BlackWolf
Senior certificat
Multumesc! Chiar imi place, sunt multumit. Da, toate sunt bune, dar asta e mai bun. Macar compenseaza inestesticul cu performanta. B535-232 arata mai bine. Pastreaza-l, nu il vinde. Ai avut viteza de download mai mare si de upload mai mica pe B535 fata de B525?

Vio73
#StarMember
Nu mai știu ce viteze aveam, dar cred că da. O să mă mai gândesc, dar nu mai am nevoie. Oricum B 535 l-am folosit foarte puțin, doar să-l testez. Îl luasem prin vara trecută și prin iarnă a venit fibră. Eu îl păstrăm. Mai am și un B 525 costumizat tot nefolosit.

BlackWolf
Senior certificat
Oricum, e foarte bine. Mai bine il pastrezi decat sa vinzi B535-ul cu 100-150 lei, asta daca il cumpara cineva. E plin Olx-ul de ele si nu le cumpara nimeni. Daca nu sunt sigilate nu prea se cumpara. Un 535-333 e si 200 lei sigilat pe Olx, luate de la Orange. Merita sa incerci sa le dai pe celelalte, dar 535-ul pentru 100 lei e ca si cum l-ai arunca la gunoi. Eu pe B525-ul meu nu stiu daca mi-ar da cineva macar 100 lei. Cat ai dat pe B535?

Vio73
#StarMember
L-am luat la ultima prelungire a abonamentului net fix 4g, gratis. Cred că ai dreptate, le păstrez și dacă se ivește ceva special, văd eu. Scuze, dar suntem off topic grav! Mi-a făcut plăcere!

BlackWolf
Senior certificat
Ai avut noroc, mie mi-au zis in noiembrie la prelungirea abonamentului 4G ca nu au B535, au doar B311 sau Alcatel.....

Vio73
#StarMember
Da, eu l-am prelungit mai înainte și am insistat să îl primesc pe B 535 despre care știam că este super fain!. Alcatelul ăla e o petarda, iar B 311 are bubele lui, foarte slab și cu probleme privind conexiunea (întrerupe)..

BlackWolf
Senior certificat
Hmmm, deci asta a fost greseala mea, ca nu am insistat mai mult. Daca insistam mai mult, poate il primeam si eu. Da, B535-ul e superb. Alcatelul ala e un gunoi si B311 e slab, dar e bun pentru un utilizator care nu vrea performanta si care se uita doar pe Youtube, pe Social Media si face cateva cautari pe Google. Mai sunt ZTE MF255V de care nu stiu ce sa zic, dar arata oribil si mai este si TP-Link MR600 care pare mai slabut, dar cica ar fi concurentul direct a lui B535. De astea ce parere ai?

Vio73
#StarMember
Am avut TP link și l-am returnat a doua zi, pentru că prindea sub jumătatea vitezelor lui B 310.

BlackWolf
Senior certificat
Am avut si eu un TP Link si nu mi s-a parut grozav. Nici ZTE-ul ala nu e cine stie ce, e slabut...