A venit, l-am pus, locul este exact același, diferența este mare între ele B535-ul îl bate la fundul gol pe B525. Acoperirea wifi este aproximativ aceeași, dar viteza internetului la download s-a dublat. La upload a scăzut puțin fata de înainte, e ciudat. Led-urile alea 5 de informare sunt oribile, rar am vazut led-uri atât de urate la un router. Nici B311 nu le are în halul asta. Noaptea parca fac lumina de veghe. B535-232 le are ok, dar B535-333 le are jalnice. Asta e un minus deranjant, dar asta e, nu am ce face. Per total e cu un nivel peste B525 și merita upgrade-ul, sunt mulțumit. Nenea de pe Olx l-a luat de la Orange. Am recunoscut o eticheta de pe cutie, cutia sigilata. De asta nu le mai are Orange pe stoc :)) Și am mai luat un modem mifi mic Huawei alb, tot sigilat, am uitat modelul. Are si Orange același model la vânzare. E foarte practic și simpatic. Tot de la Orange cred ca e luat :)) Sunt destul de mulțumit. Pai în cazul asta vinde routerele și modemurile pe care nu le mai folosești, dar păstrează B535-ul. Al tău de care e, B535-232 sau B535-333?