anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

4k...codificat

Flxxx
Explorator

buna ziua, astazi am activat abonamentul 4k...am primit mesaj aca a fost activat...dar...nu am acces...canal codificat...mai trebuie facut ceva?multumesc

7 Răspunsuri 7

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ce tip de decodor folosesti: STB sau CI+? 

In functie de raspuns:

• daca este STB (acel decodor cu telecomanda separata), este HD sau 4K sau este conectat prin HDMI?
  • daca folosesti CI+ direct, televizorul stie 4K?
Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

am CI+... da televizorul e 4k

Incearca, din meniul televizorului, o resetare a CI+ (doar a modulului). In principiu, in cateva minute de la activare ar fi trebuit sa ai deja imagine la canalele 4K.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Radutuby
#StarMember

Salutare! Trebuie să suni la ei să facă o resetare de profil la cardul CI+. Apelează suportul prin apel la 300; ar trebui să se rezolve rapid.

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

am sunat dar nu au facut nimic...au resetat tot ce se poate dar nimic...ma suna in 72 de ore probabil vreun tehnician...

Vio73
#StarMember

Salutare!

Încearcă o reactualizare a ci+ și, eventual, o rescanare a grilei de programe, să nu li se fi mutat pozitia intre timp.

Stai și un pic pe ele, să nu le deschidă mai greu, adică insistă un pic 

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Flxxx
Explorator

am sunat dar nu au facut nimic...au resetat tot ce se poate dar nimic...ma suna in 72 de ore probabil vreun tehnician...