anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum se rezolva (temporar) crash-ul din Android 14 Beta 1 (UPB1.230309.014) pe Pixel 6 & 7

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Daca sunteti utilizatori de Google Pixel, ati facut upgrade la Android 14 Beta 1 (UPB1.230309.014) si aveti activat Themed Icons, probabil stiti ca aplicatia Wallpaper & Style crash-eaza. Si din Settings > Wallpaper & Style, si din ecranul principal, tinand apasat si accesand optiunea Wallpaper & Style.

Ei bine, ca sa rezolvati (temporar) problema asta, urmati pasii de mai jos:

  • Deschideti Settings > Apps > Show all apps
  • Cautati aplicatia Pixel Launcher in lista de aplicatii.
  • Selectati-o
  • Intrati in Storage & Cache
  • Click pe Clear Storage
  • Confirmati pop-up-ul de Delete app data.

De asemenea, intrucat problema pare sa fie cauzata de Themed Icons, odata ce ati facut pasii de mai sus, evitati sa activati din nou Themed Icons. Altfel, problema va reveni.

Sa speram ca se va rezolva in curand.

Client Orange
3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember

Recomandarea pentru Beta 1 (in special pentru o noua versiune de sistem de operare) este sa fie lasati cei care stiu cu ce se mananca un beta-tester. Pentru utilizatorii mai "normali", versiunile Beta ar trebui sa inceapa de la 3 (primele doua fiind recomandate pentru dezvoltatori si kamikaze).

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Tehnic vorbind, acest Beta 1 este al treilea de la inceputul development-ului pentru Android 14.  Dar primul beta deschis publicului larg (celelalte doua au fost Developer Previews 1 & 2, deci build-uri dedicate pentru developeri).

Dar da...la cum pare sa mearga developement-ul pe Android (cel putin comparativ cu iOS-ul), e bine sa ii dai ceva mai mult timp sa se "coaca". Momentan e destul de "verde". :))

Client Orange

Ai spus bine: 1 si 2 sunt pentru Dezvoltatori (deci, pentru profesionistii care creaza aplicatiile). As include acest Beta 1 "public" pentru cei mai kamikaze de fel dintre utilizatorii normali (si da, il putem pune la categoria "verde crud").