la 17-01-2022 09:47 PM
Am achiziționat în vară cu reducerea Hot Summer un Xiaomi Remi 10 pro.
Are un aspect plăcut și îl găsim într-o gamă variată de culori (recunosc că pentru mine culoarea este un plus :)).
Display-ul este ok, culorile luminoase, se adaptează foarte bine la schimbările de lumină.
Este un telefon accesibil la preț, bateria ține mai mult de 24 de ore de utilizare intensă - jocuri, YouTube, Facebook.
Sunetul este bun, atât în apel, cât și difuzorul extern care redă clar clipurile audio.
La utilizare intensă nu se blochează și nu se încinge.
Nu am reușit să îl utilizez cu 2 aplicații concomitent - de exemplu Google și YouTube, deși are această funcție, nu mi se deschid.
Are ceva probleme cu notificările, în sensul că uneori se primesc, alte ori nu și nu se afișează pictograma aplicației care trimite notificarea- se afișează o pictogramă gri indiferent de aplicație.
Calitatea fotografiilor este bună pe timp de zi și modul macro, fotografiile și filmările pe timp de noapte/lumină redusă lasă mult de dorit, însă probabil că prețul redus își spune cuvântul.
Filmarea unei competiții de dans cu reflectoare care schimbă brusc luminozitatea lasă mult de dorit (voi anexa câteva capturi de ecran dintr-o astfel de filmare întrucât sunt filmati copii). În filmare la luminozitate redusă focalizează destul de greu
Dacă ar fi să compar cu telefonul pe care l-am avut anterior- Huawei nova T5 , pot spune că la nivel de cameră foto, Huawei este mult superior. Uneori îmi este dor de camera telefonului Huawei.
Să concluzionez, este un telefon acceptabil la un preț foarte bun.
la 17-01-2022 10:56 PM
la 18-01-2022 07:16 AM
la 18-01-2022 09:40 AM
la 18-01-2022 05:03 PM
la 19-01-2022 12:28 AM
la 19-01-2022 10:27 AM
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor