anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

TP-Link modem NX 510v 5G Flybox

alterego
Explorator entuziast

Bună dimineața comunitate,

acum vreo jumătate de an în urmă îmi făcea cu ochiul TP-Link modem NX 510v 5G Flybox.

E scump, am avut ezitări în a-l achiziționa, dar pur și simplu aveam nevoie de el... așa că am riscat, am cumpărat și se pare că am făcut o alegere câștigătoare.

Avantajul meu e că sunt și într-o zonă cu acoperire 5G, iar din punctul din acest punct de vedere TP-Link modem NX 510v 5G Flybox e de 3X peste orice poate un telefon... mai puneți la socoteală că acoperă toată suprafața casei de 100 mp pe 2 nivele sau că bate în curte pe o rază de circa 12 m raportat la poziția sa din casă și e suficient.

Fără antene externe, fără nimic în plus față de ceea ce-a venit în cutie... l-am setat, i-am căutat o poziție potrivită și-am uitat de el.

Acum m-am gândit că poate cineva la un moment dat va fi pus în situația mea și dacă va căuta va avea încă o experiență în plus, una pozitivă.

Totuși tind să cred că acolo unde nu este semnal optim nici acest echipament nu face minuni... în cazul meu din punctul de vedere a semnalului nu am avut nici o problemă. Aveam nevoie însă de o soluție în care să se conecteze tot ce înseamnă o casă smart (ioT).

O zi bună s-aveți!

3 Răspunsuri 3

UW19
Începător

Salut,

Cu siguranță este o alternativa buna in diverse situații.

Ce viteze ai obținut în zonă care te afli pe telefon versurs tp link 5G?

Am văzut că are și port RJ11 l-ai testat?

BlackWolf
Senior certificat

Salut!

E fain, sa il stapanesti sanatos! Esti norocos ca ai acoperire 5G buna la tine si merita daca nu este fibra optica in zona. Ce viteze obtii in medie? Fibra optica ai in zona?

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Mă bucur că ai cumpărat ceva de calitate și rețeaua 5g din zona ta îți este de mare ajutor, ca și ruoterul achiziționat. Mărturisesc faptul că și eu aș fi procedat absolut la fel, dacă nu aș fi avut fibră optică în zona mea. Am folosit mulți ani routere 3g/ 4g și mi-am făcut treaba foarte bine. Alternativa ar fi fost adsl de la Telekom, lucru ce nu mi-a plăcut niciodată și am preferat să plătesc și abonament de 12 euro/ lună în anumite perioade pentru aproximativ 120 Mbps, iar alternativa ar fi fost de 6-12 Mbps. 

Felicitări pentru achiziția făcută și să te bucuri de ea!