anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

rog tutorial port forward ZTE F6605R si control parental

Laur00
Junior

Buna sunt si eu de vreo 1 an cu internetul la orange portat de la digi si inca nu sunt convns ca am facut alegerea corecta

1.probleme , am tot citit ca trebuie sa platesc pentru port forwarding OMG deci nu este nici o solutie gratis , daca ar fi cum se fac setarile in router ca imi prind urechile .

2. ceva foarte deranjant este ceva ce eu unul cred ca leagea cumva ii obliga sa ofere o solutie de control parental,sau daca nu, DE CE orange nu ofera asa ceva la routerul lor???  La digi eram cu un router personal tplink dar nu gigabit si  totul era perfect ,am avut impresia ca aici va fi la fel de bine.

Multumesc

3 una bonus poate se uita cineva de la orange si o sa faca ceva , acuma la prima vedere sunt sigur ca nu vor face pt a mai lua ceva bani de pe abonati. DE CE trebuie sa ma uit la canale generice doar cu ciCard? dincolo la digi doar pachetele extra erau cu card ci aici e la gramada tot felul de canale. 

2 Răspunsuri 2

Pololică
#StarMember

Salutare!

1. Vezi daca te ajuta (stiu, nu e chiar acelasi, dar incearca): https://comunitate.orange.ro/t5/internet-fix/port-forwarding-zte-f6600r/m-p/101181
  2. La Digi am si eu router propriu (al lor nu are sens sa vorbesc, duce doar 1Gbps doar pe fir, ca pe WiFi... mai bine lasa). Daca am nevoie de vreo configurare, o fac din routerul meu (desi, cu configurarea standard, nu am avut probleme cu nicio aplicatie care cerea vreun port anume).
  3. (bonusul). Criptarea canalelor este la decizia operatorului. Digi face o "manevra": cablu analog 26 de lei, cablu digital 30 de lei (da, 4 lei diferenta pentru acel CI+ "gratuit"). Diferenta dintre cele doua oferte? La cablu analog nu poti activa nicio extraoptiune TV (nici macar HBO, nu stiu de Max, dar sigur canalele TV nu se pot activa). In urma cu vreo 10 ani, UPC limita serviciul de internet doar in pachet cu cablu TV (doar Cablu TV se putea, dar nu si Internetul singur). Motivul: receptia grilei analogicce si, partial, a celei digitale. Nu se criptau decat o parte din canale. Ulterior (prin 2015-2016 cred) au dat drumul si doar la Internet fara abonament TV.

PS: legat de canalele TV: te uiti la toate? Am peste 200 la Digi, dar, cand vreau sa ma uit seara la ceva... comut pe Youtube. Greu gasesc ceva care sa ma uit. Nici macar cele de documentare parca nu mai au ceva interesant (poate Viasat, dar nu intotdeauna subiectele ma atrag). Sincer, daca nu s-ar uita uneori sotia la Antena 1 si, uneori, ProTV, as trage pe dreapta cablul si as ramane cu internetul (cu folosirea Orange TV Go).

Pai pe partea de canale cu cardul ci eu vreau sa spun că am 4 tvuri și e absurd să mai și plătesc chirie pe cardul ci din câte știu 1 sau 2 sunt gratis restul plătești. E aiurea sa îmi trebuiască card pt programe generice pt copii sau altele care sunt generice doar că așa a decis Orange. La Digi cardul ci te ajuta sa vezi HBO, cinemax ,.....cele care sunt in pachete separat.

2. E aiurea s ama pun sa îmi montez și routerul meu , că de aia am venit la ei că în reclamasxrie clar că primești router gigabit care NU OFERA suport pt control parental.