16-06-2025 01:54 PM - editat 17-06-2025 01:30 PM
Salut,
am achiziționat la jumătatea lunii iulie 2024 acest telefon de la Orange și după aproape un an de zile pot spune următoarele:
Ca o părere personală, telefonul nu își merită toți banii pe care i-am plătit acum un an. aproximativ 4000 lei
la 16-06-2025 02:10 PM
Salut,
Ai putea să detaliezi un pic de ce consideri că telefonul nu și-a meritat banii? Ce minusuri ai observat în utilizare? Și, dacă ai putea da timpul înapoi, ce alt telefon ai fi ales în aceeași gamă de preț și de ce?
la 17-06-2025 01:36 PM
hai să spun de ce nu merită
Eu folosesc Produse xiaomi de când au apărut ele ilegală în România.
Acum 10 - 12 ani aceste produse aveau o fiabilitate mult peste produsele ce se vindeau în România la acele vremuri.
Acum toate brand urile de pe piață oferă cam același lucru.
Diferența este doar prețul și la ceea ce oferă acest telefon poți găsi la o diferență mare de preț, altceva.
Sunt în momentul ăsta pe piață, unele așa zise non-name care oferă fix aceleași funcționalități.
Uneori poate chiar mai bune.
la 17-06-2025 01:47 PM
Asta voiam să te întreb: ne poți spune câteva modele pe care le ai în minte?
la 16-06-2025 02:26 PM
De ce crezi ca nu isi merita banii? Multe alte branduri au aceste specificatii la pret de 20-30% peste sau chiar mai mult.
Legat de baterie, ai folosit constant incarcarea super rapida? Ai masurat cu ceva aplicatie (gen AccuBattery) cam cat s-a degradat bateria in ultimul an?
la 16-06-2025 02:58 PM
Buna @DanS69
Iti multumim pentru topicul deschis in comunitate.
Am incercat sa deslusesc la ce faci referire. Totodata am decis sa te intreb, deoarece nu am reusit sa imi dau seama. Conform titlului, este un tutorial, insa as vrea sa stiu daca poti sa ma lamuresti, pentru ce anume?
Personal consider ca este doar o parere personala a ta, vis-a-vis de telefonul Xiaomi 14, si nu un tutorial sau un review.
Te asteptam cu clarificari/detalii.
Zi cu soare!🌞
Iti
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor