15-07-2024 02:43 PM - editat 16-07-2024 09:21 PM
Salut!
M-am gândit să vin către voi cu un feedback legat de căștile JBL Tune 520BT. Le-am achiziționat în urmă cu două luni, de pe eMAG, la promoție, au fost aproximativ 180 lei.
Îmi doream de ceva timp niște căști wireless over-ear sau on-ear, însă nu eram hotărâtă. După ce și-a luat soțul și le-am testat și eu de câteva ori la sală, am decis că sunt ceea ce trebuie pentru mine. Le folosesc pentru ascultat muzică, podcast-uri şi cărți audio, foarte rar pentru apeluri audio/video.
Ca specificații, căștile au conectivitate Bluetooth 5.3, microfon, sunet JBL Pure Bass, Driver Dinamic, Voice Aware, Voice Assistant, oferă până la 57 ore de redare și încă 3 ore de baterie cu doar 5 minute de încărcare prin cablu USB-C. Poți descărca și aplicația JBL Headphones și poți personaliza sunetul cu ajutorul ecualizatorului, eu deocamdată nu am folosit această funcție.
Ce îmi mai place mult din punct de vedere design este că se pliază, fiind ușor de ținut la gât sau de ținut în geantă / rucsac. Căștile vin și cu o husă din material textil în care le poți ține. Eu am ales culoarea albă, dar sunt și pe negru, violet și albastru. Sunt comode atunci când le porți pe cap, nu deranjează și se reglează foarte ușor.
Ce nu au aceste căști și poate fi extrem de important pentru unele persoane – funcția de anulare a zgomotului de fundal. Deci cu acestea cam auzi ce se întâmplă în jurul tău dacă asculți la volum redus. Însă pentru mine nu este un impediment, de exemplu, în metrou nu aud persoanele din jurul meu, dar aud zgomotul metroului.
În concluzie, eu sunt foarte mulțumită de aceste căști și raportul calitate / preț mi se pare extrem de bun.
Voi ce părere aveți?
15-07-2024 03:26 PM - editat 15-07-2024 09:20 PM
Mulțumim pentru review-ul realizat!
JBL au avut mereu un raport preț calitate foarte bun.
De asemenea bateria este un punct forte.
la 16-07-2024 05:28 PM
Da, bateria chiar este wow, cred ca le-am încărcat doar de 2 ori până acum.
la 15-07-2024 08:37 PM
Arata foarte bine dar pentru mine e importanta funcția de anulare zgomot de fundal mai ales in timpul apelurilor telefonice pentru a putea fi auzit cat mai bine de destinatar. De altfel, le prefer pe cele in-ear. 😁
la 16-07-2024 05:33 PM
Complet de acord, pentru call-uri cele mai bune rămân cele in-ear. Eu de cele mai multe ori fac call-urile fără căşti.
la 15-07-2024 08:38 PM
Un review bine structurat. Anyhow, pentru 60 de lei in plus, poti lua Tune 660NC, care au si ANC.
16-07-2024 09:25 PM - editat 17-07-2024 09:49 AM
Mulțumesc 🙂 Este o recomandare foarte bună, m-am uitat şi la acel model, sunt asemănătoare din punct de vedere design şi mi se pare şi acolo un raport calitate-preț bun, mai ales că au şi ANC pentru cei care doresc asta în mod special.
la 17-07-2024 12:10 AM
Salutare,
Sunt faine, stiu ca se comporta foarte bine, insa nu pot sa folosesc astfel de casti din cauza faptului ca le folosesc foarte mult la serviciu, si de aceea le prefer pe cele in-ear, desi dpdv medical, unii doctori ar spune ca nu sunt ok, insa le prefer. Am 2 perechi, una JBL si cea de-a doua, Philips.
Se comporta destul de ok, cele de la JBL au si noise cancellation, si ma declar multumita.
Sa le folosesti cu drag!
Seara faina!🌙
la 17-07-2024 09:59 AM
Mulțumesc 😊
Chiar dacă este un model confortabil și le tolerez foarte bine pe cap, nu le-aș purta nici eu toată ziua.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor