la 02-03-2026 05:49 PM - editat ultima oară la 03-03-2026 08:18 AM de DanielaH
#AplicațiaMea
De ceva timp folosesc Blossom - Plant Care Guide și pot spune sincer că este una dintre cele mai utile aplicații pe care le am instalate pe telefon. Dacă îți plac plantele, dar nu ai mereu siguranța că le îngrijești corect, aplicația asta chiar face diferența.
1. Identificarea plantelor după poză
Una dintre funcțiile mele preferate este identificarea plantelor prin simpla fotografiere. Am primit de câteva ori plante cadou fără etichetă și, în câteva secunde, aplicația mi-a spus ce specie este și cum trebuie îngrijită.
2. Program personalizat de udare
Blossom creează notificări în funcție de tipul plantei. Nu mai ud „după ureche”, ci exact când trebuie. De când folosesc aplicația, nu am mai pierdut nicio plantă din cauza udării excesive.
3. Ghiduri detaliate de îngrijire
Pentru fiecare plantă primesc informații clare despre lumină, umiditate, fertilizare și eventuale probleme. Totul este explicat simplu, chiar și pentru cineva fără experiență.
4. Diagnostic pentru problemele plantelor
Dacă observ frunze îngălbenite sau pete suspecte, pot verifica rapid ce ar putea fi și ce soluții există. M-a ajutat să salvez o monstera care părea că se usucă.
Pentru că îmbină utilul cu simplitatea. Interfața este intuitivă, notificările sunt clare, iar informațiile sunt organizate foarte bine. Nu trebuie să caut pe internet din zece surse diferite – am totul într-un singur loc.
În plus, mă ajută să fiu mai organizat. Am toate plantele „catalogate” în aplicație și știu mereu ce trebuie făcut și când.
Înainte, îngrijirea plantelor era mai mult la întâmplare. Acum este un proces organizat. Am mai multă încredere în ceea ce fac și, sincer, mă bucur mai mult de hobby-ul meu. Plantele arată mai bine, iar eu sunt mai relaxat știind că le ofer exact ce au nevoie.
Pentru că este potrivită atât pentru începători, cât și pentru pasionați. Dacă vrei să-ți transformi casa într-un spațiu verde fără stres și fără plante „pierdute” pe parcurs, Blossom este un ajutor real.
Pentru mine, nu este doar o aplicație, ci un mic asistent personal pentru grădinărit. 🌿
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor