anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

VoLTE pe OnePlus 12

Ionut88
Junior

Buna ziua. Avem in comunitate utilizatori de OnePlus 12, care sa poata sa confrime daca acest telefon este compatibil cu serviciul voLTE de la Orange? sau daca nu sunt utilizatori OnePlus12, aveti telefoane de generatie mai noua de OnePlus si care sa fie compatibile voLTE?

4 Răspunsuri 4

Dimitrie569
Junior

Buna ziua! Din câte știu eu, orice telefon 5g (și mare parte din cele 4g) ar trebui să aibă acces la volte.

Sper că te-am ajutat

Update: pe site-ul orange am căutat lista de telefoane compatibile și nu am găsit inclusă marca "oneplus" , ori nu a fost confirmat, ori nu e compatibil, nu știu sigur. Încearcă să-i contactezi pe cei de la orange în vreun fel și află de la ei.

si eu am vazut asta pe site si tocmai de aceea am si intrebat. 

Pololică
#StarMember

Salutare!

In principiu, cam orice telefon de la producatorii mai cunoscuti este compatibil cu VoLTE de la Orange. I-am cumparat tatei un Huawei Nova Y61 (telefon care nu s-a aflat niciodata in oferta Orange) si merge fara probleme cu VoLTE cu o cartela Orange.

Ca "nota informativa" din experienta proprie: doar la Telekom nu mi-au mers telefoanele cu VoLTE (un IPhone SE 2016 si un Huawei Nova 8i). N-am inteles de ce, dar a fost singurul operator la care nu am avut, la restul (Orange [abonament, cartela, Yoxo]), Vodafone si Dgi mi-a mers.