anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plată iPhone 14 cu smart plus11

Georgebnz
Începător

Bună ziua, mi am comandat un iPhone 14 cu smart plus11 sau ceva de genul și îmi spune că plătesc 15 euro pe lună, întrebarea mea este, trebuie să achit telefonul la livrare sau plătesc la el în fiecare lună?

Nu știu ce să fac

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Dacă ai comandat din magazinul online, ai chiar pe adresa de email toate detaliile , în atașament. Noi nu avem de unde să știm ce ai comandat. Posibil să fi luat telefonul cu plata la livrare și cu abonament de 15 euro/ lunar. Dar repet, nu avem de unde să știm exact noi, care suntem tot clienți, ca și tine. Verifică în atașamente pe email toate documentele și vei găsi cu siguranță ceea ce cauți.

Dacă nu te descurci, revino cu mai multe detalii.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Tu esti singurul care trebuie sa stie ce contract ai incheiat.

Daca ai facut achizitia in rate, pt modelul asta s-ar putea sa platesti un avans, iar restul in rate lunare.  Pt a cumpara in rate pe factura, trebuie sa fii abonat de cel putin 18 luni.

Daca ai facut achizitia la pret intreg, trebuie sa platesti la livrare.

FLo1
#StarMember

Din câte înțeleg, ai comandat telefonul cu plata lui fie online, fie ramburs (după cum ai ales), iar în rest rămâne ca (probabil 24 luni) să plătești abonamentul ales de tine, adică cel la 115euro/lună. Eventuale detalii vor putea confirma cele menționate sau clarifica ceea ce ai comandat.

alterego
Cunoscător

Cel mai probabil vei plăti 11 euro pentru abonament și 15 euro rata la telefon timp de 24 de luni... dacă e în rate...