la 19-08-2026 08:01 PM
In cont apare o factura pentru un produs, un desfasurator de rate dar nu apare ce produs a fost achizitionat. Mama mea nu a achizitionat niciun produs si totusi pe factura apar 19 lei rate produse.
19-08-2026 08:23 PM - editat 19-08-2026 08:24 PM
Salutare, dacă ai cont my Orange, poți sa intrii la ->> comenzile mele ->> detalii comandă.
https://www.orange.ro/help/unde-pot-vedea-situatia-ratelor-mele-13788
Sau Numărul de telefon ->> Consum și facturi ->> Rate Orange
Acolo vezi valoarea ratei, câte rate ai plătit, câte mai ai și scadențarul.
Dacă vrei să vezi exact ce produs este (telefon, tabletă etc.), deschide detaliile ratei/scadențarul. Dacă nu apare numele produsului, îl poți identifica din contractul de rate sau din factura detaliată
la 26-08-2026 05:51 PM
mama ta a patit exact ca mine intr un magazin ORANGE din Timisoara de pe BDUL REGELE CAROL la nr 26-28 .. unde iti baga pe gat cu forta aproape un jaf de telefon cu taste destinat batranilor pe care ei nu dau doi bani si cand pleci te pune sa semnezi electronic pe o tableta ,... apoi anexeaza semnatura la un angajament de plata in rate produse pe timp de 2 ani ... eu am platit 2 ani cu tva cu tot 11,16 lei care iintre timp s a facut 22 de lei si abia acum am facut scandal si mereu si mereu negau ca ORANGE face asta ca sa ia mai multi bani pe factura de la oameni ca e ceva ascuns ... si cu sesizare si cercetare la un centru Orange si nu in magazinul de unde i a dat cadoul ... mi-au zis ca platesc un telefon in rate pe semnatura .. un document pe care nu il vezi niciodata cum arata ... Am vazut acum pentru ca i am stresat cu sesizari si nu mai spun ... in concluzie nimeni nu ti mai da bsanii inapoi .. si practica asta va continua ... daca oamenii nu fac incontinuu sesizari si plangeri inclusiv la protectia consumatorului ... Daca i a dat un cadou ca sa o faca sa semneze e f clar ... daca nu inseamna ca merge si fara ,,cadou ''...si sigur toti din companie stiu despre practica asta ... se aplica numai la oamenii in varsta pe care ei ii desconsidera ... si nu pot sa uit cand o b
vanzatoare din magazin ca sa nu mi mai fac atatea griji de rata aceea a zis ca si BUNICA ei are o rata din asta pe factura ca asa fac aia de la orange ... daca o sa gSESTI ANGAJAMENNTUL DE PLATA in baza caruia apar rate te blochezi cate articole si cat se pune ccept ca ... cu acordul ambelor parti ... etc etc ...
26-08-2026 06:36 PM - editat 26-08-2026 06:38 PM
Magazinul este unul partener Orange (Orange Store). Majoritatea cazurilor de acest gen se produc în astfel de magazine. Angajații primesc bonusuri în funcție de contractele încheiate și, probabil, de aici vine și motivația lor. Profită în special de persoanele în vârstă, care nu înțeleg întotdeauna ceea ce semnează.
Ar trebui să vă creați un cont My Orange, în care să asociați abonamentul. În cont veți putea verifica perioada contractuală, numărul de rate și multe alte informații.
la 26-08-2026 07:04 PM
Imi cer scuze ca nu am raspuns de atatea zile. Intre timp, am intrebat-o pe mama mea exact ce a facut si ce i s-a spus. Draga de ea nu isi aminteste foarte bine, se simtea si foarte rau. Ea, pentru a nu ne mai incarca pe noi si cu aceste probleme, s-a dus la magazinul partener Orange doar sa prelungeasca contractul. Daca i s-a spus, cum mi-a spus mie operatorul call center ca "i se da un telefon" pentru ca prelungeste contractul, a inteles ca il primeste gratis, pentru ca ea are telefon performant cumparat de noi, deci nu s-a pus problema sa cumpere un nou telefon TCL 501, o mizerie de telefon. Ma scuzati dar asta este adevarul. In niciun caz, zice ea, nu i s-a spus ca il va "cumpara" de fapt in rate pe factura. Speram la o rezolvare amiabila, deoarece a fost contactata de cineva de la Orange. Pe factura apare chiar si o asigurare de 2 euro pentru acest telefon pe care evident nu il foloseste nimeni.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor