la 03-08-2026 09:43 PM
Salut Comunitate!
Vreau să achiziționez un iPhone 15 ProMax recondiționat, și nu știu ce să fac . Îmi puteți da un sfat: daca ați mai cumpărat IPhone recondiționat
Daca vine cu bateria schimbată
Daca funcționează faceId-ul
Mulțumesc!!!
03-08-2026 09:56 PM - editat 03-08-2026 10:01 PM
Salut @RazvanTinel,
Alege modelul dorit din magazinul Orange și nu vei avea probleme. Modelele recondiționate sunt la fel cu cele noi din punct de vedere al garanției sau comercial, fiind modele testate și reintroduse spre comercializare în aceleași condiții cu un telefon nou.
Ai aici un ghid al Orange cu și despre ce reprezintă telefoanele recondiționate. Revino pe topic dacă sunt eventuale alte întrebări. 🙂
la 03-08-2026 10:05 PM
Salutare!
Mai sunt câteva topicuri in comunitate deschise pe aceasi temă (poate te ajuta):
Personal, nu am achiziționat telefoane reconditionate. Am achiziționat doar noi.
la 04-08-2026 06:16 AM
Salutare!
Eu cred că este vorba mai mult de noroc. Sunt persoane foarte mulțumite, dar și altele dezamăgite.
Asta este realitatea!
Fiecare alege ce dorește și i se potrivește, pe banii săi!
Baftă multă!
04-08-2026 07:02 AM - editat 04-08-2026 07:04 AM
Salut!
Nu este 100% sigur că bateria este sau va fi înlocuită. Cred că se înlocuiește doar daca este mult sub 90%.
Eu as verifica câteva lucruri:
1, aș verifica la Orange (daca apare undeva) care este starea minimă garantată a bateriei (de exemplu, dacă garantează minimum 85% sau 90% sănătate)
2, Dacă telefonul este recondiționat și vândut cu garanție, Face ID ar trebui să funcționeze perfect. Dacă nu funcționează, este un defect important.
3, După ce îl primești, verifică în Setări - General - Informații - Istoric piese și service. Acolo poți vedea dacă bateria, ecranul sau camera au fost înlocuite și dacă iPhone-ul le recunoaște ca piese originale....
Dacă prețul este cu (sa zicem) 20–30% mai mic decât al unui iPhone 15 Pro Max nou și ai garanție de la Orange, eu zic că este o alegere bună...
Ai drept de retur in cazul in care ești nemulțumit de produs, cred că mai mult de 14 zile, deci ai timp sa te decizi.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor