anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon comandat prin IPA

Daria2
Începător

Bună!Mi am comandat un telefon prin intermediul IPA in data de 14 martie, termenul de livrare era estimativ 14 zile lucrătoare, astăzi s au împlinit și încă nici un semn..Cat credeți ca mai durează? 

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai luat legătura cu ei, să vezi ce s-a întâmplat?

Dacă nu ai făcut-o, cred că ar fi bine să o faci, și astfel poți clarifica anumite aspecte direct de la sursă.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Daria, bun venit in Comunitate!!!

Daca e vorba de un iPhone, e ceva mai complicat, pt ca e in functie de cum se fac livrarile de la producator. In cazul acestui model, cererea e mai mare decat oferta si dureaza mai mult livrarea. Cu date exacte nu te putem ajuta, pt ca si noi suntem clienti, ca si tine.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

RafaHelper
#StarMember

Salut @Daria2

Ce este IPA si ce legătura are cu Orange?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Cauta IPA Romania si Google o sa-ti arate si pagina cu oferta Orange pt ei. 😉

delfinas_0-1712046078612.png

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Initial am căutat IPA si aparent nu găseam nimic irelevant. 

@Daria2 va trebui sa iei legătura cu acel consultant care ti-a făcut oferta pentru a afla cand vine comanda ta.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

DanielaH
Moderator

Daria, a sosit comanda? Dacă nu, te rugăm să iei legătura cu persoana de contact de la IPA care gestionează relația cu Orange. Te așteptăm să revii cu vești bune.

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.