anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefoanele la abonament vs. telefoane la liber

Coryna_0071
Junior entuziast
Telefoanele la abonament vi se par mai scumpe? Mie una mi se pare ca un telefon luat la abonament este aproape de pretul unui telefon luat la liber.
28 Răspunsuri 28

Fost Membru
Neaplicabil
@RecenziiPeBune, posibil. Eu nu am găsit ofertă așa avantajoasă și crede-mă că le urmăresc!;) Rămân la părerea mea că e mai avantajos să cumperi un telefon la liber și apoi să negociezi resursele abonamentului.

teacher_
#StarMember
La oferte speciale sunt terminale nu dintre cele mai noi, de aceea ai obținut așa reducere... La terminalele noi sunt alte preturi, și de asta e ideea că e mai ieftin la liber.

Ascary
Campion certificat
Oricum o dai ieși mai ieftin daca cumperi telefonul cu banii jos. Și psihic stai mai bine apoi știind că ți-ai achitat telefonul și că nu mai ai de platit rate până la calendele grecești. Dar dacă nu sunt posibilități,sunt bune și ratele însă exclus pe abonamente mari că atunci plătești încă o treime din valoarea telefonului pentru niste resurse de care poate nu ai nevoie.

Florin_D
Cunoscător certificat
facand o socoteala la anumite oferte, cred ca unele telefoane sunt o achizitie mai avantajoasa decat daca ai cumpara telefonul la liber. Sunt si unele oferte la care platesti pretul de achizitie destul de mult plus ca abonamentul pe care esti obligat sa-l faci este de asemenea destul de mare ca si pret. Eu am avut norocul ca in trecut sa achizitionez un telefon la oferta de conectare cu un abonament decent ca pret, dar pretul de achizitie al telefonului sa fie foarte mic. Sper sa mai apara astfel de oferte!

Vio73
#StarMember
În multe dintre cazuri e rentabil și în rate. Dar se mai întâmplă să apară și defecțiuni la aparate și atunci te gândești ce opțiuni ai.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Florin_D
Cunoscător certificat
🙂 Pai telefonul sau gadgetul achizitionat, indiferent daca este cumparat in rate sau nu, clar are si un certificat de garantie, iar daca apar defectiuni, ori se repara, ori se schimba!

Vio73
#StarMember
Nu, mă refeream că iei telefonul la liber, când nu ai posibilitatea să prelungești un abonament. Normal că rezolvi cu el la garanție, dacă e cazul. Am făcut unul praf ( mi s-a spart) cu ceva timp în urmă ( un S6) și am cumpărat altul, fără abonament, pentru soție.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ascary
Campion certificat
Tocmai asta e,Orange sta bine la garanție.

Laura_cio
Senior
Mi se par scumpe cele la liber atunci când abonamentul are o valoare mare și diferența de preț este intr-adevăr mare. Totul depinde de valoarea abonamentului.

Vio73
#StarMember
L-am luat la liber mai ieftin decât de la alte magazine online.

Coryna_0071
Junior entuziast
Da ai dreptate, cred ca tine si de abonament cat este de mare.

Vio73
#StarMember
E normal să fie așa.

Romeo_
Senior certificat
Depinde de suma pe care doresti sa o dai pe telefon(daca doresti unul scump si mai iei in calcul si costul abonamentului),locul de unde cumperi (online/magazin fizic).Sincer am preferat sa cumpar la liber pt.a nu fi conditionat sa-mi fac si abonament odata cu achizitionarea telefonului dar fiecare stie cat “se poate intinde”cu cheltuielile.

Vio73
#StarMember
Dacă prețul abonamentului și al telefonului, luate împreună, depășesc prețul unui telefon luat în rate cu mult, părerea mea este că nu se merită.