anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefoane Samsung vs LG?

Razvan
#StarMember
Performanță, display, baterie, camera foto-video, materiale din care este alcătuit. Recomandări?
19 Răspunsuri 19

Laura_cio
Senior
Samsung, pentru performanța și varietate.

Romeo_
Senior certificat
Nu am avut Lg, dar mi se pare ca au cam ramas in urma neputand tine pasul cu marcile de top gen Samsung,Iphone,Huawei...

Vio73
#StarMember
Am avut și sunt ok la baterie și semnal. Dacă nu mă înșel, au livrat o vreme baterii și pentru Samsung ( așa citisem pe undeva). Am testat de curând un Lg Q6 și mi s-a părut excelent în raportul calitate-preț, avea Volte, Wi-fi calling, baterie care ținea bine, etc.

iuiu88
Cunoscător
Ca o prima, "raw", reactie, merg pe Samsung ! Am avut telefoane LG si aveau glitch-uri, se stingea telefonul din senin, la jocuri se incalzea super tare, pe cand Samsung mi s-a dovedit ceva mai stabil .Pana la proba contrarie, aleg Samsung , pentru ca apreciez stabilitatea si caracterul constant al smartphone-uri, dovedit in timp . 😄

Ascary
Campion certificat
Samsung rulles :)) Și LG-urile sunt niste telefoane reușite,pe vremuri având cele mai bune ecrane,fonturi frumoase și luminozitate apoi s-a dezvoltat Samsungul și acesta a devenit etalon 🙂