anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Stoc epuizat IPhone 14 pro

Andreea47
Începător

Vreau sa imi cumpar IPhone 14 pro si imi arata ca e stoc epuizat, stie cineva daca o sa mai fie bagate din nou? Si daca da, cam cat timp mai dureaza?

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion

Salutare!

Poți trimite un mesaj la adresa magazinonline@orange.ro pentru a solicita detalii despre posibilitatea disponibilitatii produsului in viitorul apropiat. Între timp, poti activa opțiunea „anunță-mă când revine” pe pagina produsului iPhone 14 Pro din magazinul online Orange, ca să primești notificare imediat ce reapare în stoc.

delfinas
#StarMember

Andreea, bun venit in Comunitate!!!

Modelul dorit de tine nu se mai fabrică demult. Deja apare gama 17.

Cel mult vei putea găsi unul recondiționat, dar nimeni nu-ți poate garanta când și dacă va exista unul, pt că e in funcție de cum vine vreunul la buyback.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Orange vinde în general modele de ultimă generație, deci slabe șanse să mai vezi așa ceva. Deci ce a apărut anul trecut ( maxim acum 2 ani) și acum. E valabil și la alte modele. Poate la recondiționate, dar mare atenție dacă te gândești la așa ceva.

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Sper că e o eroare de scriere. Nu de alta, dar IPhone 17 abia a început de azi să fie la precomandă și 14 s-a fabricat acum 3 ani, deci e cam greu să mai ajungă în stoc, poate doar recondiționat dar nici așa nu e sigur.