anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefoane Sony la Orange?

Nexus11
Junior entuziast

Am observat ca cei de la Orange nu mai vand telefoane Sony Xperia nici un model.Asa de slabe au fost vanzarile de au fost nevoiti sa renunte la ele? Eu luam numai sony la prelungire abonament (chiar recent am fost cautat pentru a-mi prelungi abonamentul) si observ ca nu am nici o optiune.Nici versiunea 1 sau 10.

Vor mai aduce sau trebuie sa ma orientez spre alte site-uri?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Este foarte puțin probabil ca Orange să mai comercializeze telefoane Sony în viitorul apropiat. Va trebui să te orientezi către un alt brand sau către alte magazine ce comercializează telefoane Sony Xperia.

Poți să le scrii pe adresa pe mail magazinonline@orange.ro , poate vor oferi mai multe informații.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion

Salutare!

Este foarte puțin probabil ca Orange să mai comercializeze telefoane Sony în viitorul apropiat. Va trebui să te orientezi către un alt brand sau către alte magazine ce comercializează telefoane Sony Xperia.

Poți să le scrii pe adresa pe mail magazinonline@orange.ro , poate vor oferi mai multe informații.

teacher_
#StarMember

Și eu sunt sceptic legat de comercializarea viitoare a acestor telefoane... Probabil va trebui sa te orientezi spre magazinele mari, altfel ai de așteptat mult și bine . 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil că da, nu se caută. Ei comercializează în general ce se caută mai mult. Poți întreba, dar cred că mai bine te orientezi către magazin de profil.

Baftă!

Razvan
#StarMember

Salut! Anul trecut am fost în aceeași situație că și tine. Am întrebat la vremea respectivă dacă se mai aduce telefoane Sony și am primit răspuns că nu se mai aduc și am cumpărat alt model. Anul acesta am văzut că telefoanele Sony se vând exclusiv prin canalele proprii (online și fizic), nici eMag nu a mai vândut telefoanele lor.

CalinR
Cunoscător

Salut! Probabil, cineva din marketing, a pus in balanta calitatea telefoanelor Xperia cu pretul... Nu merita aducerea lor in magazin, ar tebui sa reduca prea mult din profit ca sa vanda. Nu ca sunt telefoane proste, dpdv meu de vedere, dar sunt prea scumpe. 

Razvan
#StarMember

Sunt telefoane ok, calitative dar nu au avut parte de reclame ca la Samsung.

Anul asta doar un model au "lansat"  seria 1  si se pare ca nu mai apare seria 10 si nici 5 - oricum pretul este "imens" fata de concurenta la seria 1