la 10-06-2025 04:43 PM
As dori sa stiu daca mai apare Sony Xperia 1 VII la Orange,sau de anul trecut nu mai aduceti nici macar varful de gama? Daca nu....dupa 20 de ani de abonament si cu 1000 euro in puncte prepay,pot zice fara nici o urma de regret,ca nu mai merita abonamentul sub nici o forma! Nu mai vad absolut nici un beneficiu,nici o reducere reala,nimic de achizitionat din online!
la 10-06-2025 05:19 PM
Salutare!
Din păcate sunt și alte branduri pentru care Orange nu oferă modelele de top. De exemplu de la Xiaomi nu am găsit modele Ultra in oferta.
Poți să le adresezi o întrebare la adresa de mail magazinonline@orange.ro , poate vor avea un răspuns.
la 10-06-2025 05:32 PM
La cum raspund si ce raspund ei,ma pun sa verific saitul pana la anul cand am sa intreb de Xperia 1 VIII sau in 2 ani de urmatorul,ca din 2 in 2 ani luam telefon la prelungire abonament! Preturi enorme la restul telefoanelor incat abia daca merita sa cumperi ceva ca sa vinzi! S-a terminat si cu Orange,daca dupa 20 de ani de abonament, ai 0 beneficii.Mai am si abonament de 17 euro,cel mai mic in 20 de ani.Daca mai pun si faptul ca la 5G inca visez,ba visez si sa rulez un clip video fara intreruperi pe Youtube,in 2025,ajung la concluzia ca ar merita sa mai raman abonat daca-mi ofera un abonament nelimitat la maxim 2 lei,ca de maxim 2 lei au ajuns si ei!
la 10-06-2025 05:46 PM
Și eu folosesc de mult telefoane Sony dar la Orange nu am găsiți niciodată un preț avantajos.
la 10-06-2025 05:52 PM
Am facut mereu o gramada de puncte Thank You si pe la inceput,schimbam telefonul la 2 ani si abia daca plateam 100-150 euro,plus ca ramaneam si cu telefonul meu + cadou precomanda. Nu mai scriu modelele dinainte,dar cand am inceput sa cumpar de la Orange,am luat Xperia Z,Z3,Z5,ZX Premium,Xperia 1,Xperia III si acum Xperia V pe care parca am dat 2000 si ceva de lei pe el din 6300 cat era. Se pare ca singura solutie este achizitie din China.Ma gandesc sa nu-mi bage taxe la Fedex!?!
la 10-06-2025 05:58 PM
Se pare totusi ca nu se achita nici o taxa,asa ca ramane China salvarea!
la 10-06-2025 06:08 PM
Sony Xperia 1 VII sunt de acord cu tine ,vorbim de Sony ,dar sunt o gama larga de produse ce depasesc acest telefon.Parerea mea sa cauti display 4k 120 Hz cu 256 ram,probabil si camera va fi pe gustul tau
la 10-06-2025 06:29 PM
Nu mai sunt telefoane cu ecrane 4k,doar Sony facea! Poate depaseste la lucruri care nu-mi sunt utile,insa sunt singurele telefoane care ofera un ecran complet,fara decupaje,fara gauri,fara aspect de ecran defect.Singurele care ofera slot card si jack audio.De restul nu mai are rost sa vorbim,greutate,meniu,setari si mai ales design! Oricum,intre timp am gasit varianta cu achizitie din China si pare a fi singura solutie! Nu stiu cums e procedeaza cu garantia,care zic ei ca ar fi doar 1 an,dar sper sa nu am nevoie!
la 10-06-2025 08:24 PM
Salutare !
Cererea scăzută își spune cuvântul. Nu prea sunt doritori de telefoane Sony, așa cum nici Huawei nu mai are căutare (deși, parcă aș arunca un ochi la lansări).
la 10-06-2025 08:31 PM
Mda,vremurile,lumea care s-a obisnuit sa se uite la un ecran cu gaura si sa i se para normal! Oricat as vrea sa renunt la Sony pentru un Xiaomi,Vivo,nu pot trece peste aceasta porcarie! De Samsung si Apple nici nu se poate pune problema,mai bine raman sa folosesc telefoane vechi de la Sony,care macar arata altfel!
la 10-06-2025 09:25 PM
Sunt unul din cei care și-ar dori un telefon de 5". Încă duc dorul unui IPhone SE din 2016 (ca dimensiuni) sau a unui Windows Phone (care zbârnâia în comparație cu un Android (pe un hardware similar).
Din păcate, consumul digital impune ce avem acum în mâini.
la 10-06-2025 09:34 PM
M-am despartit de mult de 5 inci,pentru ca asta a fost trend-ul varfului de gama.Acum ma uit cu groaza la ce trece de 6.5 inci,care si astia,una e sa-i ai intr-un Sony cu ecran 21:9 si alta e in aberatia adoptata de anul trecut de Sony cu 19.5:9.Probabil asa e cand nu faci tu ecranele,nu ai cum sa stapanesti tot. Nu tin minte sa fi avut probleme cu Android decat pana la 4.4 parca,sau poate ceva mai tarziu,nu mai stiu.Oricum,daca au fost probleme,era de la aplicatii,nu de la sistemul de operare,mai ales pe ecrane 21:9,dar nimic notabil! ...impune sa vad continutul digital gaurit,dar uite ca o sa-mi trimit banii in China,ca sa nu-mi mai impuna!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor