anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy Fold

Razvan
#StarMember

Vineri, 6.09.2019, la Berlin a fost lansat cel mai nou produs al producătorului nr. 1 de telefonie Samsung. Acesta e deja disponibil la comanda in Coreea de Sud. Dacă tot a fost lansat, m-am gândit să-i facem un topic dedicat și sa discutam despre el. Se pare ca vine cu modem 5G, un ecran de 7,3 inch, 12Gb de ram, 512 Gb memorie de stocare, trei camere foto, 16 MP și filmare full HD, procesor Snapdragon 855, cel mai nou și potent la ora actuală, însă dezamăgire mare cu o baterie cam mica de 4380 mAh, în condițiile în care Huawei Mate 30 pro va avea 4500 mAh. Prețul destul de piperat, 2000 $, aproximativ 1813 €. Sa vedem, ce vânzări va avea noul dispozitiv de la Samsung. https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_fold-9523.php

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Scump rău și bateria cam slăbuță în comparație cu cerințele. În rest, este un telefon ultraperformant, care are ultimul procesor de la Snapdragon, 5g și multe alte caracteristici de top, plus design-ul impresionant.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

Ascary
Campion certificat
Chiar achiziționând un Note 10 și un Tab S6 ieși mai ieftin. Ce au băgat în Fold de a ajuns la prețul asta,aur?

Florin_D
Cunoscător certificat
da, este adevarat, doar ca nu poti umbla cu ambele in buzunar 😉 cum ar fi sa stai cu tab S6 si cu note 10+ in buzunar...!? Sincer ca si posesor de note 10+ cred ca ipadul meu o sa inceapa sa sufere intrucat note-ul isi face treaba destul de bine cu ecranul lui mare, aproape de dimensiunea tabletelor de acum cativa ani 🙂

Ascary
Campion certificat
Cu Tabu-n buzunar...dar ce buzunare ai Florine,de popă ? :))). Felicitări pentru Note 10+. Să-l stăpânești sănătos.

Florin_D
Cunoscător certificat
🙂 eu spuneam de tab s6 sa stai in buzunar... cam greu, dar cu note-ul e mai ok nu perfect. Mersi frumos!

Vio73
#StarMember
Nu prea cred că o să îl cumpere prea mulți! E foarte scump și nu știu cui îi place așa ceva. Mie unul, nu-mi place deloc!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Fost Membru
Neaplicabil
Voi l-ați folosi? Mie mi se pare mare, greu și nu e pe gustul meu. Vă las un link cu ultimul unboxing: https://youtu.be/kBw7tvORHnk

Ascary
Campion certificat
Scottish Fold,Foldul chinezesc adică,este de 10 ori mai frumos că Foldul de la Samsung. Nu știu cu cât sau daca este mai performant dar mai atrăgător este cu siguranță.

Fost Membru
Neaplicabil
@Ascary, așa este! 😉

Florin_D
Cunoscător certificat
Scottish fold este scumpa mea pisicuță. Sa nu va minunati prea tare de ea ca sa nu mi-o deocheați!

Vio73
#StarMember
A apărut și în oferta Orange acest telefon: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-fold-512gb-black?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=%20ce.11.s.v.19&utm_content=lansare