anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Informatii neactualizate pe site despre Samsung A 51

tanase_cristian
Începător
Salut Comunitate, am vizualizat un smartphone Samsung A 51, iar la descrierea device-lui sunt informatii despre Samsung A 5-2016, foarte curios .... informatiile din site-ul Orange nu sunt actualizate....
Ati gasit si voi chestii de genul ,,,?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
@tanase cristian gabriel, informațiile de pe site au fost actualizate. Mulțumim încă o dată pentru sesizare! @Ascary, am modificat și titlul 🙂
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Nu, nu am găsit, dar este bine că ai anunțat, ca să se remedieze!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

teacher_
#StarMember
Salut! Este posibil ca unele informații sa nu fie actualizate. Mulțumim pentru informare!

Miha_Z
#StarMember
Buna, n-am intampinat astfel de probleme si chiar saptamana trecuta am achizitionat un A51. Poate s-a produs o greseala si e bine ca ai sesizat problema.

Razvan
#StarMember
La ce te referi mai exact?

teacher_
#StarMember
Despre acest model este vorba...? https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-a51-128gb-dual-sim-black?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIsv3YiNL26AIVArp3Ch0bOwG0EAAYASAAEgLQWvD_BwE

DanielaH
Moderator
@tanase cristian gabriel, mulțumim pentru postare! Ne dai, te rog, link-ul unde ai sesizat această neconcordanță pe site?
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Jay
Campion certificat
Salut!.. Dacă încerci sa mai intri o data îti arata la fel? Ca poate s-a încărcat pagina greu și ai apăsat pe alta pagina între timp.. Mi s-a întâmplat sa n-am răbdare și sa întru pe alta pagina fata de unde voiam.. Daca îți arată la fel, atunci, este o eroare.. nu cred ca tine de actualizare ci de o greseala umana..

Ascary
Campion certificat
Modificați titlul intrebarii astfel ca la o cautare rezultatele sa fie concludente. Nu cred ca pune cineva in fereasta search "Nedumerire" 🙂

tanase_cristian
Începător
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-a51-128gb-dual-sim-blue?utm_source=criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=lowerfunnel

delfinas
#StarMember
Da, descrierea generala e gresita, e de la Samsung Galaxy A5 2016, dar caracteristicile tehnice sunt de la A 51. Recunosc ca nu am mai intalnit greseli de genul asta pe magazinul Orange si e bine ca cineva e atent si le sesizeaza.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vio73
#StarMember
Probabil un pic de neatenție! Se mai întâmplă!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator
@tanase cristian gabriel, informațiile de pe site au fost actualizate. Mulțumim încă o dată pentru sesizare! @Ascary, am modificat și titlul 🙂